Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan mozogjak tovább?

Hogyan mozogjak tovább?

Figyelt kérdés
Szóval 3 hete kezdtem sétálni, és a vacsorára lightosabbat enni. 110kg voltam, most 104kg vagyok. A sétát 10 perccel kezdtem, aztán szépen emelgettem, most 45 percnél járok. Mivel a futópadom egy időben csak 50 percet tud menni(nem tudom miért),szóval válaszút elé érkeztem. Hogyan tovább? Menjen este egy 50 perces, délelőtt meg kezdjek egy másikat, ugyanúgy 10perccel, és szépen emeljem? Vagy maradjon az 50 perc és mondjuk egy aerobikot, mint ez https://www.youtube.com/watch?v=vlfMFwwmr7g csináljam?
2020. nov. 1. 21:52
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam, hogy 55kg-ra kellene lemennem, lehet nem is fontos. Na mindegy.
2020. nov. 1. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Igazából teljen mindegy amíg nincsen benne ugrálás. mert az most nem tenne jót az ízületeidnek.
2020. nov. 2. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!