Van olyan alkalmazás ami szól hogy mozogjak?
Figyelt kérdés
Tehát sokat játszok videójátékokkal és jó lenne egy alkalmazás ami szól hogy egy öt percre keljek fel és sétáljak egy kört :). Azért teszem fel a kérdést mert kerestem alkalmazást de nem találtam.2018. dec. 30. 12:39
1/3 anonim válasza:
Szerintem a lustaságnak is van határa. Nem hiszem el, hogy valakinek egy alkalmazás kell ahhoz, hogy eszébe jusson a saját egészsége.
2/3 anonim válasza:
Nekem olyan aktivitásmérő órám van,ami rezeg és vicces dolgokat ír ki,ha tétlen vagyok egy ideig.Ülőmunkát végzek,így nekem ez tetszik.Felállok olyankor csinálok egy kis helybenfutást,guggolást,stb.Jópofa.
De nem ezért van ilyen órám.
3/3 Jamle29 válasza:
Beállítod az ébresztőt és írsz hozzá jegyzetet. Nekem bejött, napi 10-12 óra gépezésből mára már 4 óra lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!