Mit csináljak ha nincs érzékem a tánchoz?
Én kiskorom óta táncolok, már tanítok is táncot. Szerintem netes dolgokkal kezdetben ne próbálkozz, mert hogyha még nem táncoltál és nem tudod az alapokat, az nem tud túl sokat adni. A hibáidat nem tudja senki kijavítani ott, tudod... hogyha már elkezdesz járni táncra, ott úgyis észre fogod venni, hogy a sok gyakorlással és kitartással szép eredményeket lehet elérni. És sok esetben igaz, hogy nem az a fontos, hogy ki tehetséges, hanem hogy ki az, aki kitartó. Szerintem ha nem is akarsz komolyabban foglalkozni a tánccal, pár órába azért nézz bele, tényleg nagyon jól kikapcsol és élvezni fogod;))
Jó szórakozást hozzá!
Én is így vagyok, azt sem tudom hogy kell lépni, de bálokban is minden csajt felkérek táncolni. :D Kicsit gáz néha...
Tipp: Hagyd hogy a párod vezessen téged, te csak próbáld nem rángatni, hanem együtt mozogni vele, gyakorlással bele lehet jönni.
Szia! Én is így vagyok vele. Semmi mozgáskoordinációm nincs, egy egyenes úton is megbotlok a saját lábamban. (Nem tartozik ide, de a nyilas csillagjegyhez írják, na ez az, ami 100%-ig jellemző.)
Hát én azt szoktam, hogy ha szórakozóhelyen nagyon táncolhatnékom van, előtte iszom valamit, felszabadulok, és kimegyek botladozni a tánctérre mint valami megszállott elmebeteg őrült, akinek nyilván valamelyik végtagja le van bénulva, de jól álcázza, és sose derül ki melyik. Na ez vagyok én. :) A lényeg, hogy élvezd a zenét, mozogj, ahogy jólesik. Nekem sok évnyi feszengés után jól esik táncolni, még ha hülyének is néznek. :) 24 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!