Melyik tanfolyam jó kineziológiai tapasz felhelyezésére?
Kezdjük ott, hogy most leszek végzős gimnáziumban, de szeretnék elvégezni egy ilyen képzést. 18-at betöltöttem már, lehet így is, vagy mindenképp kell hozzá diploma? Erről nem találtam információt.
Illetve, ha elvégezhetem így is, melyiket ajánlanátok? (Ami szakmailag tényleg ott van, és van értelme megcsinálni, tényleg azt tanulom, ami a helyes technika)
Nem büszkélkedik vele, csak ő felismerte, hogy egy érettsegivel és egy diplomával is kb. kitörölheti a seggét, amennyi szakmája van, jobban megfizetik kevesebb tanulással. Nem azért nem érettségizett mert hülye, hanem mert felesleges.
Mondom ezt úgy, hogy én idén fogok érettségizni, és szeretnék menni egyetemre, mert ahhoz amit én csinálni szeretnék, kell a diploma.
Ja, és látod, érettségi nélkül is érettebb nálad annyival, hogy értelmesen tud kommentelni ;)
Legyél te is boldog a diplomáddal, és azzal, hogy mindenkinél okosabb vagy :)
Habár emberileg amúgy 0, de majd ezek úgyis boldoggá tesznek😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!