Melyik tanfolyam jó kineziológiai tapasz felhelyezésére?
Kezdjük ott, hogy most leszek végzős gimnáziumban, de szeretnék elvégezni egy ilyen képzést. 18-at betöltöttem már, lehet így is, vagy mindenképp kell hozzá diploma? Erről nem találtam információt.
Illetve, ha elvégezhetem így is, melyiket ajánlanátok? (Ami szakmailag tényleg ott van, és van értelme megcsinálni, tényleg azt tanulom, ami a helyes technika)
Akupunktúra... Oké feladom.
Menthetetlenül képzetlen, világról, tudományokról minimális ismeretekkel sem rendelkező emberek vagytok.
Olvassátok szorgalmasan a horoszkópotokat, akupunktúrázzatok, ragazgassatok matricát magatokra, használjátok a színterápiát.
Egyet kérnek csak, amikor majd a marhaságok nem hoznak javulást akkor se forduljatok a valódi, tényeken alapuló orvoslás felé hanem hívjátok a piócásembert!
Egyébként megértem, hogy neked érdeked a gyógyszeripart védeni a munkád miatt, de ha én elmegyek a háziorvoshoz biztos, hogy nem fog felírni gyógyszert, csak ha nagyon muszály, mert a legtöbbtől rosszabb lesz, mint jobb.
Ha elmegyek fiziko-terápiára, azon belül elektro-terápiára, és közlik velem hogy "egyéb tényezők miatt nem lehet: gyógyszer, sőt maga a terápia sem lehet, kizárólag ha lemond bizonyos jogairól", akkor nem lesz több bizalmam a gyógyszeriparban sem, meg az aktuál orvoslásban sem. Végigmentem rajta, évekig jártam rá így és nem lett jobb pedig gyerekkortól kezdve szenvedtem vele. Abbahagytam, beletörődtem hogy fájdalmakkal fogok szenvedni egész életemben, aztán jött ez a tapasz rá 3 évre, cirka 1 évig használtam alternatívaként (azért mégsem áramot vezetnek belém, és én sem otthon), és 5 éve nem fáj semmim azóta sem. Nekem nem érdekem eladni valami "sz@rt", amibe belehalhatsz, és egy orvosnak sem érdeke kinyírni a betegét, de a TB-jén élősködni évekig az persze rendben van, mert gyógymód az nincs önbevallás szerint sem - Itt tart az orvoslás. Félreértés ne legyen, a konvex az maradt így is úgy is, csak nem mindegy, hogy szüntetek egy panaszt cirka 2 napra éveken át, vagy 5 évig és tovább egy 1 éves kúrával. Mellesleg utánna kivizsgálta ugyanaz az orvos, és amikor mondtam ezt a tapaszt, mert nem értette hogyan lehetséges, hogy az ami nekik évekig nem ment, nekem hogy jött össze egyetlen év alatt (megerősíteni azt az izmot ami 2 naponta becsípődött) - akkor helyeselte, mert annál sokkal jobb hogy meghalok náluk az asztalon "véletlenül". Patikusként lehet valaki szkeptikus, nincs vele baj. Csak figyelembe kéne venni hogy egy betegnek a gyógyulás az érdeke, nem az hogy ha már egyszer nem tudom meggyógyítani, akkor is szipkázzák a TB-jét, meg okoskodjanak, hogy ez aktuál napig milyen jó a betegnek. Nagyon sok esetben a gyógyszert lehetetlen alkalmazni mert az biztos halál a betegnél, erre én nem lennék büszke gyógyszerészként, hogy csak ilyenem van (nem vagyok egyik sem, de birka sem akit meg lehet vezetni). - Személyedre nem haragszom azért mert teszed a dolgodat, de nem helyeslem a magatartást. Nekem személyes vizsgálati adatom van róla hogy használ ebben az esetben, kikérheted kórházból. Nem tanulmány, hanem tény.
Gonosz gyógyszeripar. Lebuktunk. Direkt nem gyógyítjuk a betegeket, sőt még betegebbé tesszük oket6, hogy dőljön a lóvé! Annyi pénzem van már nem tudom mire költeni. Minden forintokat rákos haldokló beteg gyerekeken kerestem!
De te, Gáspár Keve Balázs, te nem vagy semmi. Téged nem lehet átverni, te átlátsz a szitán...
Egyéb amit nem vettél észre:
- Nem azt írom hogy te patikus vagy konkrétan, hanem úgy általában a patikus érdeke, de ezek szerint magadra veszed így nem járhatok messze a valótól.
- Nem összekeverendő orvoslás hol tart, meg gyógyszeripar hol tart. Nem ugyanaz. Rengeteg olyan gyógyszer van amit forgalomba hoznak itthon, majd kb. a felét még adott évben visszavonnak forgalomból, mert vagy találnak jobbat, vagy kiderül hogy rosszabb mint gondolták elsőre. Hiába már nem kísérleti stádiumú a gyógyszer, ez is egyfajta kísérlet.
- Orvoslás nem minden esetben gyógyszer alapú, terápiában nem kizárólag gyógyszerterápia van.
- Én érdekesnek találom, hogy az általam felvetett áram vezetése valaki izmaiba a gerince körül, szerinted kevésbé veszélyesebb mint egy általad ragtapasznak mondott segédeszköz, miközben az áramról mindketten tudjuk hogy annál nem sok dolog rosszabb, és azt is hogy hány olyan ideg sérülését okozhatja a gerinc körül, amelyek sérülése tartós bénuláshoz vezethetnek. Én úgy értem tőled, hogy jobb lenne lebénulni egy életre, mert szedhetnék gyógyszert. Ez a külöbség a felfogásunkban.
Lehet, hogy szakmát váltok. Átképzem magam természetgyógyász sámánná és rettenetesen legombolom pénzzel az olyanokat mint te.
Elképesztő micsoda párhuzamos univerzumban élsz :)
Elnézést a kérdezőtől amiért teleírtuk a komment szekciót azzal aminek nem sok köze van az eredeti kérdéshez. Talán csak annyi van, hogy mennyit ér egy doktorátus belengetése.
Részemről látszik, hogy nem aktívan praktizáló orvossal beszéltem, mert nagyon más a vélemény a gyógyításról mint fogalomról. Ha belengeted valahol, hogy phd van nálad, arra kérnélek ne add ki magad orvosnak, pusztán azért, mert romboló hatású megítélésbe helyezed a gyógyítást magát.
Abból indulok ki, hogy:
"Jó orvos nem fog se mondani, se írni olyat amivel visszatarthatná a szellemi gyógyulást másnál, inkább nem véleményezi amit nem tart helyesnek, mert nem képezi részét a gyógyításnak. Egy jó orvosnak nem az számít, hogy mivel éri el hogy gyógyult legyél, hanem az hogy meggyógyulj. Ez minden beteg érdeke, nem az hogy milyen gyógyszert vegyél be hozzá - mint egyes patikusok gondolják. Orvos nem egyféleképpen gyógyít, hanem minden eszközzel és lehetőséggel" - Virga László phd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!