Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik tanfolyam jó kineziológ...

Melyik tanfolyam jó kineziológiai tapasz felhelyezésére?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy most leszek végzős gimnáziumban, de szeretnék elvégezni egy ilyen képzést. 18-at betöltöttem már, lehet így is, vagy mindenképp kell hozzá diploma? Erről nem találtam információt.

Illetve, ha elvégezhetem így is, melyiket ajánlanátok? (Ami szakmailag tényleg ott van, és van értelme megcsinálni, tényleg azt tanulom, ami a helyes technika)

2020. aug. 19. 01:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
12%
Szóval toljál egy tudományos publikációt róla rendben?!
2020. aug. 20. 08:45
 12/66 A kérdező kommentje:

Ennyire sötét emberrel én nem beszélgetek tovább😂

Nem bizonygatok én neked semmit, ki vagy te nekem😆 Nem kötelező neked ezt kipróbálni, nem kötelező kommentelni. A kérdésemre továbbra sem tudsz válaszolni, mert egy balf*sz vagy. Ellenben kötözködni nagyon megy😉 De látszik is, nem tudsz elengedni egy olyan dolgot, amiről megoszlik a vélemény. Te csak azért is nyomod a másik képébe a saját igazad, holott rohadtul nem az volt a kérdés hogy "Tényleg hatásos a kinezio tape?". Ha én el szeretnék végezni egy tanfolyamot a SAJÁT PÉNZEMBŐL, a saját magam gyógyítására, az miért olyan hatalmas probléma neked?

És amúgy olyan szinten mozogsz, mint az erőszakos hittérítők. Hogy nyomják az emberek arcába hogy ez a vallás márpedig igenis jobb, és a te vallásod egy szar. Bár tény, ez nem egy vallás, de attól a sajátos nézeteidet erőszakolnád rám, pedig ezt senki nem kérte, és nem is vagyok rá kíváncsi :) Úgyhogy takarodás van, puszika😘

2020. aug. 20. 11:10
 13/66 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem vallás, hit kérdése. Tudományosan bizonyított? Hatásos? Nem. Innentől csak az ostobák hiszenek benne.

De gondolom a koronavírus se létezik szerinted, meg félsz az 5g től meg a föld is lapos és holdraszállás se volt. Jah meg a gonosz gyógyszergyárak direkt nem gyógyítják meg a rákot.

Valamit kihagytam az ostoba természetes gyógymód, ezo hívők szokásos mantráiból?

🤓

2020. aug. 20. 12:14
 14/66 anonim ***** válasza:
0%

Hahaha

Ezt a reklámot dobta fel a Google ad, itt a kérdés alatt.

[link]

Ipari ragatoszalag, lol. 😆

Lehet ez is van olyan jó mint a kinezotape 🤣🤣🤣

2020. aug. 20. 12:24
 15/66 A kérdező kommentje:

🤣🤣🤣🤣 Ekkora gyökeret😂

Nevettess még, annyira vicces ahogy egyre jobban ásod el magad😂

2020. aug. 20. 14:14
 16/66 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy :)

Itt egy buta van, aki felük az áltudományos bullshitnek, az nem én vagyok.

2020. aug. 20. 15:50
 17/66 A kérdező kommentje:

Jah értem, akkor most dobálózhatunk azzal hogy ki a hülye😃 Az aki feltett egy kérdést, vagy az aki képtelen válaszolni rá, és csak kötözködni meg ugatni tud😆 Aki képtelen elfogadni, hogy nem gondolkoznak az emberek egyformán, és lehetnek más véleményen mint te. Mert ugye az már világvége, és neked csakazértis erőszakoskodnod kell, és nethuszárkodni😉 Én teljes mértékben elfogadom, ha neked más az álláspontod ezzel, vagy bármelyik másik témával kapcsolatban. Te ezt miért nem tudod megtenni? Ha én látok egy kérdést, vagy kommentszekciót, amivel nem értek egyet, nem megyek oda kötözködni, és mindenkire ráerőszakolni, meg megmondani a nagyot, hogy márpedig csak az a jó amit én gondolok. Te miért csinálod ezt? Ezzel csak saját magadat minősíted, ásod el magad egyre jobban. De persze mindenki tudja: csak az csinál ilyeneket, akik nem tudják feldolgozni az élet adta problémákat, akadályokat, és akkora frusztráció van bennük, hogy ezt mindenképp máson kell levezetni, mert csak az jelenti számotokra a kikapcsolódást🙂 És persze erre a legjobb hely az internet, ahol névtelenül csesztethettek random embereket, mert az milyen jó dolog!

Úgyhogy lehet szépen magadba nézni, de ne lepődj meg, ha hatalmas sötétséget találsz😏 Remélem, nem félsz a sötetben😰

2020. aug. 20. 16:45
 18/66 A kérdező kommentje:
És ne aggódj, van fent az interneten is hiteles írás, de az ilyen magadfajtákat már jól ismerem, felesleges belinkelni, mert az az ilyenek szerint úgyis kamu, úgyis hazugság😃 Arról nem is beszélve, hogy erős angol tudás kell hozzá, de minekután azt sem érted meg, hogy más ember - más gondolkodás, az angolt hogy értenéd meg??😂😂
2020. aug. 20. 16:48
 19/66 anonim ***** válasza:
0%

Linkeld csak gyerünk! Hiteles írás? Meglátjuk mit tartasz hitelesnek meg mi az amit én annak tartok egy természettudomány phd fokozattal a zsebemben. 🙃

Ez így csak ostoba személyeskedés nem több amivel magadat járatod le...

2020. aug. 20. 17:01
 20/66 A kérdező kommentje:

Itt azt állítasz magadról amit akarsz😂 Lehetsz te felőlem bárki, a gusztustalan stílusod már mindent elmondott rólad🙂 Sajnos a diplomával nem jár együtt az értelem, az EQ, se semmi más, az csak egy papír, hogy ügyesen bemagoltál mindent😉 Attól te még emberileg nem leszel több, ha eddig is egy senki voltál, azután is az maradsz.

És mint mondtam már (csak persze felfogni nehéz amit elolvasol), linkelhetek bármit, mert te már eldöntötted abban a sötétségben, hogy amit én mondok vagy linkelek, az hülyeség, nem hiteles. Még ha az is, akkor is azt fogod mondani, hogy nem az, mert nehogymár itt kötözködsz meg isteníted magad egy diplomával, és nem neked lesz igazad esetleg - mert az nagyban sértené az egodat, az önérzeted, mert egy TERMÉSZETTUDOMÁNY PHD-s végzettséged van😏

Ja és már várom a következő kommentet, hogy "akkor én most beismertem, hogy nem hiteles a forrás", meg hogy "nem is találtam semmit". Szerintem maradjunk annyiban, hogy én elmondtam amit akartam, te megmutattad hogy milyen ember vagy (hadd segítsek, egy s*ggfej), és mondhatok én bármit, úgyis te leszel a f*szagyerek mert van egy diplomád. További jó kötözködést, felőlem a wc-n is lehúzhatod magad, nem érdekel mit csinálsz😃 (mondjuk ez nem is lenne rossz ötlet, egy hülyével kevesebb lenne). Én megyek, inkább tanulok (persze csak nem hiteles forrásokból és könyvekből😉), képzem magam, és azzal és azokkal foglalkozom inkább, akik megérdemlik azt.

Te meg menj át verni a nyálad egy olyan kérdésre, hogy való-e az ananász a pizzára, vagy oktasd ki az embereket a nagy tudásoddal, amit az egyetemen szereztél. Az eredeti kérdésemre meg már kaptam választ, értelmes emberektől, úgyhogy ezt itt le is zárom. Sok sikert a további életedben, és remélem megtalálod egyszer az értelmét is - mert amit itt csinálasz az nem az🤣

2020. aug. 20. 17:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!