Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik tanfolyam jó kineziológ...

Melyik tanfolyam jó kineziológiai tapasz felhelyezésére?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy most leszek végzős gimnáziumban, de szeretnék elvégezni egy ilyen képzést. 18-at betöltöttem már, lehet így is, vagy mindenképp kell hozzá diploma? Erről nem találtam információt.

Illetve, ha elvégezhetem így is, melyiket ajánlanátok? (Ami szakmailag tényleg ott van, és van értelme megcsinálni, tényleg azt tanulom, ami a helyes technika)

2020. aug. 19. 01:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy orvos vagyok???

A doktori az nem orvos.

Most komolyan el kell magyarázni mi a phd és egy orvos vagy jogász neve előtt lévő dr közt a különbség?

🙄

2020. szept. 4. 21:28
 52/66 anonim ***** válasza:
11%

Kedves Gáspár Keve Balázs! A továbbiakban hanyagolom a válaszolást mert látszik, hogy egyáltalán nem egy ligában játszunk.

További jó áltudományoskodást!

2020. szept. 4. 21:30
 53/66 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
Bocs, dr. Virga László. Elírtam, elnézést - a fáradtság. Fenntartom így is, nem az számít hogy mi, hanem az hogy használ/nem használ. A gyógyítás fogalmáról alkotott képed alapjaiban rossz, mert párhuzamos univerzumról beszélsz, majd egy nálam komolyabb véleményező elhangzott szavaira már úgymond "kézifék". Értem, hogy ártana a biznisznek, de akkor minek mentél bele ennyire?
2020. szept. 4. 21:54
 54/66 anonim ***** válasza:
0%

Milyen biznisznek árt szerinted? Semmit nem árt a biznisznek az, hogy te szalagokat ragasztasz magadra és a placebo hatás miatt azt hiszed, hogy hat. Hidd el attól én még kapok fizetést, olyat amilyenről te csak álmodozol...

Próbáltam volna kis fényt vinni abba a homály bukaikátokba, de rá kellett jönnöm, hogy az ilyen áltudományos maszlagnak felülő emberek elképesztően makacsok.

Igazi kis szekta vagytok.

Nem akarok én ebbe itt több energiát ölni. Csináljátok amit akartok, tanult ember csak mosolyog a butaságotokon :)

2020. szept. 4. 22:00
 55/66 A kérdező kommentje:

#53 Ja, semmi gond :)

#55 Valóban nem egy ligában játszotok, te valahol a béka segge alatt a személyeskedéseddel, meg a másik idiótázásával - tökéletesen megmutattad mi vagy. Ő pedig egy értelmes ember, aki meg tudja formálni tiszteletteljesen, ész érvekkel alátámasztva a saját álláspontját a te tajparaszt viselkedésed ellenére is :)

Magához a beszélgetéshez pedig: akkor te menj csak szedd be a 30 féle bogyót, menj áramot vezettetni a testedbe meg hasonlók amiket csinálnak. Aztán majd áll le szépen a veséd, májad stb. Te döntésed. Az pedig a mi döntésünk, hogy inkább olyan gyógymódokat választunk, ami ártani nem árt a testnek, mégis ugyanolyan hatékony (ha nem hatékonyabb). És persze persze, tudjuk, nem olyan hatékony, mert te azt mondtad. - de a mi döntésünket továbbra sem tudod elfogadni és/vagy elengedni (ami elég komoly, mert ha belegondolsz, két olyan embert cseszegetsz megállás nélkül, akiket nem is ismersz, nem tudsz róluk semmit. De te már persze ennyiből megmondod hogy laposföldhívők vagyunk, horoszkópmániások, meg hasonlók :D Na itt figyel be az értelmi szinted)

2020. szept. 4. 22:09
 56/66 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
Hát ne haragudj, eddig azt ecsetelted hogy jobb a gyógyszer, meg gyógyszeripar így meg úgy. Gyógyszer biznisznek (irula-pirulának), biztos hogy nem hasznos egy orvossal vitatkozni, haszonkiesés minden el nem adott cuccos.
2020. szept. 4. 22:10
 57/66 A kérdező kommentje:

#57 csak nem tudsz leállni😂

Na igen, ez itt a probléma, hogy a magadfélék kapnak egyáltalán fizetést :D

Jah, mert te nem ragaszkodsz a saját álláspontodhoz 100%-ban (?) Az nem makacsság? :)

Húhaa, annyira tanult ember vagy, hogy csak osztod az észt. Csak már nem maradt, az a baj :) Önelégült seggfej😂😂

2020. szept. 4. 22:17
 58/66 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
Megjegyzem ha bejártad volna a világot 18évesen, sz@rrá kerested volna magad, és nem kellene dolgoznod itthon, értelmesebb lennél annyival hogy ne ragassz olyanra jelzőt aki rád nem tette. Mert korántsem vagyunk egy súlycsoport, és nem abból adódik hogy neked phd-d van, hanem tapasztalásból (nem nézlek le azért mert esetleg egyet nem értésed van velem - érettség). Nem fogok rád aggatni jelzőket, teszed magadtól is, nem kellek hozzá, tehát ha valami dühíthet téged az saját dolgod, nem az enyém.
2020. szept. 4. 22:25
 59/66 A kérdező kommentje:

#61 ez nagyon a helyén van!

Ezért is szoktam kérdezni, milyen érettséget mér az érettségi? Azt, hogy nagyon ügyesen tudsz magolni, meg van egy kis szerencséd az esetleges adottságaiddal. Nekem valahogy nem illik össze ez a kettő. Attól nem lesz senki sem emberileg érett, hogy van egy papír a zsebében.

2020. szept. 4. 22:39
 60/66 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
Nincs érettségim. xD Csak az amit leírtam privátban. Ahhoz mérd, nem leszek ideges, ha idegelni akarnak, mert így döntöttem.
2020. szept. 4. 22:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!