Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék magasabbra ugrani?

Hogyan tudnék magasabbra ugrani?

Figyelt kérdés
Röplabdázok és csak egy méterre tudok felugrani, ráadásul alacsony is vagyok 162 cm :/ Milyen izmokat kéne erősítenem, milyen gyakorlatokat kéne csináljak hogy magasabbra tudjak ugrani?

2020. aug. 13. 21:08
 1/6 MadSeal ***** válasza:
100%
Plyo guggolás ugrással, dobozra ugrálás, robbanékony guggolás súllyal, rendszeres nyújtás, ugrállókötél, de még a sprintelések is segítenek. Minden, ami robbanékonyságot igényel és a lábakkal kapcsolatos.
2020. aug. 13. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, ez teljesen off lesz, de azért megkérdem, hogy Hinata, te vagy az? 😂 (#haikyuu)
2020. aug. 13. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:
DE ÉN VAGYOKXDDDD Kageyamával fogadtam hogy magasabbra fogok ugrani
2020. aug. 17. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kageyama egy senki, hagyjuk, ha lehet

- Oikawa

2020. szept. 11. 13:58
 5/6 anonim válasza:

Csináld Hinata taktikáját! Minden nap biciklizzél és lehetőleg az utad egy meredekebb fajtájú dombon vezessen át! Én is ezt csináltam az anime nézése után.

Ti egyébként hol nézitek? Mert én magyarul nem találtam meg, csak magyar felirattal.

2022. ápr. 13. 16:02
 6/6 anonim válasza:
Egyébként tökre feldobott ez, hogy látom, hogy rajtam kívül is vannak magyar Haikyuu fanok!:D Ti mikor/hol/hogyan ismertétek meg?
2022. ápr. 13. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!