Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy hónap alatt nagyon leépüln...

Egy hónap alatt nagyon leépülnek az izmok?

Figyelt kérdés
Műtétem lesz, és minimum egy hónapig nem edzhetek (edzőtermi edzésre gondolok :D) ez alatt az idő alatt nagyon lelapul az izomzat? És ha igen, akkor körülbelül mennyi idő amíg újra formás fenekem lesz stb?
2020. júl. 27. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 nem ugyanaz az izom szempontjából. Konditermi edzés hetente mondjuk 3-5x 1óra edzés. Egy építésen dolgozó embernek ez heti 5-6x 8-12óra. Ugye látod a különbséget? Ami könnyen jön, könnyen megy. Tudom, tudom a konditermi edzés sem könnyű, nem így értem, de mindenképpen kevesebb munka van ugyanannyi mennyiségű izomban.
2020. júl. 28. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Van benne valami, de igen, mimt ahogy te is irtad, nem 3x1 ora kondizás ér fel 7x 8 ora teglapakolassal.

Viszont szerintem az is szempont, hogy mivel egy ilyen ember szalkasabb, ezert nem is latszik annyira, hogy mennyit veszit. Nem is no akkorara. Tehat kozel ugyan annyi veszteseg lehet. Nekem pl mostanaban nagyon rosszul megy az edzes, van hogy 2 hetig nem jutok le, van hogy heti 1x heti 2x edzek csak, van hogy 2 hetig lejutok 3x, de ossze vissza, es kb semmit nem vesztettem, es nagyobb vagyok mint egy komuves. Egy kőműves is talan semmit nem vesztene, viszont o meg azert mert nincs annyibol mint nekem.

De a komuvesseg lenyege nem is az izmosodas, szóval ott nulla munka van x mennyisegu izomhoz, az izmosodas ott csak velejaro, kondiban meg az izomepites a cel, ezert ott van minosegi munka az x mennyisegu izomhoz. Ez olyan mintha azt mondanad, hogy a lámpa termel hőt 20 ora alatt es lassan megy ki, míg a tűz 2 perc alatt, de az is kb ugyan olyan gyorsan el tud szallni. Kb a teljesitmeny is a pelda szerinti aranyban van, meg a lenyeg is, hogy mit miert csinalunk. Tehat en nem leszek ketkezi munkas csak azert pl hogy izmosodjak. Ezen kar vitazni melyik er tobbet, mivel egyertelmu hogy annak akinek izom es nem hazepites a celja, annak a kondi es ha nem az altalad altalanositott koxos az ember, akkor jol megvan a testepitessel. Ezert kondi, mert kondicioban tart.

2020. júl. 29. 08:57
 13/15 anonim ***** válasza:

#12 Igazad van abban, hogy ezen kár vitázni, teljesen más véleményen vagyunk. (ami nem feltétlen rossz, de felesleges megpróbálni meggyőzni a másikat a saját igazunkról)

Azt viszont azért megkérdezném, honnan szedted azt, hogy én a koxos emberekre általánosítok?!

2020. júl. 29. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 hat pont a konnyen felfujtsag miatt, meg ok konnyebben, durvabban le is eresztenek. Es veluk szemben 200%-osan van igazad amugy azt elismerem :D
2020. júl. 29. 18:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát jó.
2020. júl. 29. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!