Szerintetek ki lesz 2010-ben Mr. Olympia?
202ben Lee Priest biztos, hogy nem, ugyanis a Mr. Olympia utáni Sacramento pro-n fog visszatérni (ez már biztos, szerződése van) 202ben a legnagyobb esélyes szerintem Kevin English, David Henry mostanában nem hozza a formát... De természetesen én is Pistinek szurkolok! :D Top6 simán meglesz szerintem.
A nagyok között nagyon nehéz megmondani, ugyanis a verseny előtt egy hasmenés vagy akármi probléma már a fő esélyeseket is a Top10 közelébe teheti. De ha minden rendben lesz akkor Cutler szerintem a legnagyobb esélyes. Nem tudom, miért hiszi mindenki hogy Kai Greene lefogja győzni Cutlert idén, ahhoz még kell fejlődnie. de majd minden eldől szeptemberben :D
Nem tudtam hogy Lee nem indul, jó hogy mondod:D de akkor tényleg Kevin az esélyes!
Abban viszont nem értek egyet, hogy Kainak fejlődnie kellene Jayhez képest, miben rosszabb Kai? Szerintem ha hozza a jó formáját, és korrekt a bíráskodás, akkor idén megnyerheti Greene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!