Húzodszkodással és fekvőtámasszal elérhetnék egy kis izomzatot? Bajom nem lesz tőle?
Napi 60 fekvőtámasz( egyszerre megállás nélkül) és 10 húzodszkodás (dettó ez is)egy olyan rúdon amit épphogy elérek, és addig húzom fel magam, hogy az állam a rúd fölött legyen.
Illetve mi lenne, ha 2db 5 kg-s súllyal is csinálnék pár gyakorlatot?
Amit eddig észrevettem, hogy a mellizmom megnőtt egy kicsit, és a karom jobban fel-eresedett.
én is gondoltam hogy ez lesz a válasz azért is kérdeztem.
de te dolgod, ha nem akkor nem én nem győzködök csak válaszolok.
kérdésedre válaszolva valameddig fejlődhetsz igen de ha még a kajára sem figyelsz akkor nagyon hamar vége lesz a fejlődésnek.
még kajával együtt sem lehet ezekkel a gyakorlatokra sokra vinni.
pár centiméterecske jöhet karra egy kis izom mellre pirinyó hátra de kb. ennyi,nem kell tőlük sokat várni,ez igen mesze van egy jó edzéstől.
a 2db 5kilós meg szintén igen gyenge,az jó lesz az ajtót kitámasztani,vegyél egy pár szerelhetőt minimum 10kilósat de azt is nagyon hamar ki lehet nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!