Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mozgást végezzen egy...

Milyen mozgást végezzen egy olyan nő, aki 115kg és ülő munkát végez?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék,mert babat akarunk.
2020. júl. 8. 07:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyelőre max sétát javaslok, esetleg valami laza duci tornát.

Mindenképp az étkezést kell rendbe tenni az elején, és ahogy fogysz, majd tudsz sportolni is.

Csak sporttal nem fogsz fogyni.

2020. júl. 8. 07:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Kerékpár, úszás, elliptikus tréner, séta.

A gerinced miatt célzottan érdemes gerinctornát végezni (pl. hasra fekszel, előre felemeled a két kezed és úgy csinálsz, mintha autót kormányoznál, és hasonló gyakorlatok), és rágyúrhatsz a plankra is. Ezek a statikus gyakorlatok nagyon jól erősítik a has és hátizmokat, a combot, segítenek a gerincednek tartani a súlyod. Nem járnak fel-le mozgással, tehát az izületeidet sem teszik tönkre.

2020. júl. 8. 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ellipszis trainer, es választasz egy sorozatot, aminek jó sok része van, pl csillagkapu, mire az összes évadot kivégeztem, napi 1 rész, miközben ellipszis trainereztem, 50kgot leadtam...

Persze megfelelő étrend is kell.

2020. júl. 8. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Erőemelés.
2020. júl. 8. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
#4 Az erőemelést még véletlen sem, 115 kilóhoz esélyes a magas vérnyomás is, ők pedig préseléses gyakorlatot nem csinálhatnak. És az izületeknek sem tenne túl jót.
2020. júl. 8. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Most, 115 kilósan vetted észre mindezt?
2020. júl. 8. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Mivel fogyni szeretnél, így a magasságod is olyan lehet, hogy jelentős túlsúly lehet rajtad. Annál meg max azok jöhetnek szóba amit a kettes ír. Jelentős túlsúllyal még futni se futhatsz, mert csak az ízületeidet terheled.

Étrendet meg nagyon kezd el megreformálni. Elején bőven elég a kistányér diéta, már az is jelentős sikert hozhatna neked.

2020. júl. 8. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már az is látványos változás lenne, ha elhagyná a szénhidrátokat, semmi cukor és liszt alapú dolog.
2020. júl. 8. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyujtozkodas (joga szerű), séta.

Kaloriadeficit

2020. júl. 9. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!