Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A felülésre miért mondják,...

A felülésre miért mondják, hogy nem hasznos a lapos has érdekében?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy kalóriát kell levinni, meg stb. De attól gondolom lehet erősíteni a hasfalat

2020. jún. 28. 11:51
 1/5 MadSeal ***** válasza:
74%
Mert lapos has elérésében tényleg nem segít. A nagyobb kockák látványosabbak, meg picivel nagyobb testzsír %nál is hamarabb látszik, de a zsír nem fog leégni, nem ettől lesz lapos a has. Persze ez nem azt jelenti, hogy felesleges hasazni, mert ha lefogy az ember, mégsem mindegy, hogy valami nagyon halvány kockácskák látszanak, vagy egy igazi téglafal. Na meg nem utolsó sorban védelmi funkciója is van, meg a tartás szempontjából is fontos.
2020. jún. 28. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
mert nem feltétlenül tesz jót a gerincnek ha heti több százat megcsinálsz
2020. jún. 28. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert mire azzal leszálkásítasz, tönkremegy a derekad.
2020. jún. 28. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hiában vannak gyönyörű kidolgozott kockáid, ha zsírréteg fedi.

Attól hogy a hasadra edzel (amit mindenképpen kell csinálnod, de minden másra is kell edzenek) nem fog jobban fogyni a hasad körül a zsír, mert nincs lokális zsírégetés.

A másik meg hogy a felülés nem valami jó has gyakorlat.

2020. jún. 29. 19:07
 5/5 anonim válasza:

Mert azzal az izmot edzed.

Én most azért edzem a hasam néha, hogy legyen tartása. Meg legyen tónusos valamennyire. Nagy kockáim nem lesznek, mert annyira nem vagyok kitartó. :) Meg jobban szeretem a hasam annál, tehát nem is látszódana a nagy kockáim ha lenne. :D

2021. máj. 23. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!