Egy 16 eves lany vagyok. Elkezdtem kondiba jarni. Egyik heten 4x tudok menni, a masik heten pedig 7x. Nyarig szeretnek egy nagyon jo alakot. (Vekony comb, kerek popsi, lapos has) Van ra 5 honapom. Nem baj h ilyen sokszor megyek kondiba?
Figyelt kérdés
Velemenyetek szerint eleg lesz ra az ido? Hogyan erhetnek el biztos sikert?2014. febr. 4. 19:25
1/5 anonim válasza:
heti 3 kemény edzés elég. igen, jól látod. három. ha túledzed magad, nem lesz eredmény.
2/5 anonim válasza:
Jó a 6 is, ha abból csak 3 súlyzós és 3 aerob(bicikli, futás).
3/5 A kérdező kommentje:
És az úgy nem sok ha mondjuk heti 3x-4x-5x súlyzózás,lábazás,hátazás,hasazás,popsi formálás és mondjuk heti 2 olyan alkalom amikor csak a futógépen futok 1 órát?
2014. febr. 4. 20:53
4/5 anonim válasza:
Heti 2 súlyzós edzés és 2 futás bőven jó.
Igazából az a baj hogy szemlátomást az étrendről,edzéstervről,izomépítésről stb nem sok fogalmad van.Úgy meg felesleges menni.A tested formálása sokkal bonyolultabb mint hogy lemész meg edzegetsz egy kicsit.
Mindenképp mrnj el személyi edzőhöz.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát azért tudom hogy mi hogy működik, mert 1 évvel ezelőtt 25kilót fogytam, csak akkor otthon tornáztam és nem jártam kondizni,de most komolyabb terveim vannak.És a teremben van egy test építő, aki mutatja a gyakorlatokat.De azért köszi a véleményeket:)
2014. febr. 5. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!