Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 16 eves lany vagyok....

Egy 16 eves lany vagyok. Elkezdtem kondiba jarni. Egyik heten 4x tudok menni, a masik heten pedig 7x. Nyarig szeretnek egy nagyon jo alakot. (Vekony comb, kerek popsi, lapos has) Van ra 5 honapom. Nem baj h ilyen sokszor megyek kondiba?

Figyelt kérdés
Velemenyetek szerint eleg lesz ra az ido? Hogyan erhetnek el biztos sikert?

2014. febr. 4. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
heti 3 kemény edzés elég. igen, jól látod. három. ha túledzed magad, nem lesz eredmény.
2014. febr. 4. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó a 6 is, ha abból csak 3 súlyzós és 3 aerob(bicikli, futás).
2014. febr. 4. 20:31
 3/5 A kérdező kommentje:
És az úgy nem sok ha mondjuk heti 3x-4x-5x súlyzózás,lábazás,hátazás,hasazás,popsi formálás és mondjuk heti 2 olyan alkalom amikor csak a futógépen futok 1 órát?
2014. febr. 4. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Heti 2 súlyzós edzés és 2 futás bőven jó.

Igazából az a baj hogy szemlátomást az étrendről,edzéstervről,izomépítésről stb nem sok fogalmad van.Úgy meg felesleges menni.A tested formálása sokkal bonyolultabb mint hogy lemész meg edzegetsz egy kicsit.

Mindenképp mrnj el személyi edzőhöz.

2014. febr. 4. 22:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát azért tudom hogy mi hogy működik, mert 1 évvel ezelőtt 25kilót fogytam, csak akkor otthon tornáztam és nem jártam kondizni,de most komolyabb terveim vannak.És a teremben van egy test építő, aki mutatja a gyakorlatokat.De azért köszi a véleményeket:)
2014. febr. 5. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!