Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, hogy mennyi...

Mit gondoltok, hogy mennyi kalóriára lehet szükségem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves, 162cm-s, 75kg-s srác vagyok. Egy ideje (kb 1 hete) elkezdtem otthon edzeni, napi 20-25 percet kb. Le szeretnék dobni 10-15kg-t és gondoltam, hogy segítségemre lehet az edzés is. A legnagyobb problémámat az jelenti, hogy ahhoz, hogy lefogyjak tudnom kellene, hogy kb mennyi kalóriára van szükségem, hogy fenntartsam a súlyomat, és majd ahhoz igazítani a jelenlegi étrendet. Az interneten egymillió kalkulátor van és 1700-2600 között minden volt. Most az lenne a kérdésem, hogy aki valamilyen szinten jártas a témában, mit gondoltok, hogy a leírt adatok alapján mennyi kalóriára van szükségem, hogy fenntartsam a testsúlyomat, fogyás/hízás nélkül. Köszönöm a válaszokat!

2020. jún. 20. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Beírod gugliba kaloria kalkulator, kitoltesz kb 3-4 ilyet, az ad egy atlagot + esetleg utanaszamolsz magadnak, hogy testsulykilogrammonkent meg mozgas mellett mennyi is kell.

Ja latom ez megvolt...hat akkor marad a kiserletezes. 1 het alatt kiderul. Vigyel be keveset amit irt ha az jo jo, ha tul keves akk tobbet. Minden egyen fuggo szoval eleg sokmindenre nincs biztos recept es kiserletezes az alapja.

2020. jún. 21. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!