Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha délután 3-4 körül tornázok/...

Ha délután 3-4 körül tornázok/edzek, az jó?

Figyelt kérdés

Pár hete kezdtem egy életmódváltást, hogy fittebb, egészségesebb és vékonyabb legyek. Elég jól haladok szerintem, mintha fogytam is volna. Az lenne a kérdésem, hogy az baj, ha én délután 3-4 körül sportolok? Reggel ehhez túl fáradt vagyok, este pedig már későnek érzem. Régen kipróbáltam ezeket a verziókat is, de ez tetszik a legjobban, ehhez tudtam a legjobban alkalmazkodni.

Így reggel 8 körül reggelizem, 10-kor tízóraizom, délben ebéd. Ezt követően 3-4-kor torna, rá egyből egy fehérje és 6-7-kor pedig vacsorázom. Ez így szerintetek rossz?

Illetve szeptembertől ezt így valószínűleg nem tudom csinálni az órarendem miatt, 4 körül még biztosan lesz valamelyik napon órám. Nem baj, ha akkor megváltoztatom ezt a rutint?

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!

2020. jún. 16. 12:40
 1/3 MadSeal ***** válasza:
100%
Nyugodtan, és az sem baj, ha változtatod.
2020. jún. 16. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

teljesen lényegtelen mikor edzel, és ha megváltoztatod se számít.

én folyamatosan változtatom, éppen hogy érek rá.

2020. jún. 16. 17:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
2020. jún. 16. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!