Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gépet vegyek, ha a...

Milyen gépet vegyek, ha a célom az egészséges életmód mozgással?

Figyelt kérdés

Már a 40-es éveim derekát taposom és egyoldalú irodai munkát végek, sokszor a gép előtt, máskor aktákat, papírokat vizsgálva. Érzem, hogy mozgásra vágyna a testem. Bp-en élek így nem adatik meg a kirándulás csak 7végén. Füstös, szmogosak a fővárosi utcák. Arra gondoltam, hogy egy készüléket vásárolok itthonra. Jobban kijövök mint fitnessz bérlettel

Először a háziorvosommal beszéltem, aki egy ellipszis tréner nevű gépet ajánlott nekem. Otthon a bátyám erre, azt mondta, hogy az egy sielőgép nem ér semmit sem. csak mozgáskiegészítő lehetne, de annak drága. Én 40-ért vennék egy alsó kategóriásat, mivel nekem csak a mozgásra kellene. A bátyám azt mondta, hogy ilyen vibráló gépet. Vibroshaper a neve azt hiszem vegyek, amit használ régóta és jó az ízületeinek és fogy tőle valamint mozgásban tartja

Azt is mondta, hogy legjobb lenne, ha olyan gépet vennék, ami nemcsak ráálva vibrál hanem a hasamat körbefonja egy övvel és megvibrálja, azaz megrezegteti, így a zsírpárnákat ledolgoztatva. Ez olyan 80-150 ezer lenne. Viszont szerinte ennek lenne értelme

Én nem értek ehhez a témához és a készülék hatékonyságához sem. Eligazítanál, ha megkérhetlek?

2020. jún. 2. 16:17
A kérdező szavazást indított:
Ellipszis tréner
Vibroshaper
hason is vibráló paddal kiegészített rezgőgép
más beírom
14 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vibráló szarságokat ne vegyél! Az ellipszis tréner az egész tested megdolgoztatja. Vaaagy: fitnesz. Rengeteg videó van a neten, ahhoz nem kell venned semmit.
2020. jún. 2. 16:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szóval vibroshapet meg ilyeneket ne vegyél.

Az ellipszis tréner jobb mozgás céljából de egy futópad sem rossz persze csak sétálni rajta.

Amit még én ajánlanék venni az egy súlyzó készlet.

Az izmok/csontok súllyal való terhelése csökkenti az időskorban kialakuló csontritkulást.

Megelőzi az izomzat vesztést.

2020. jún. 3. 10:07
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Most már magam is ebbe az irányba tendálok. Meg tudnátok mondani mi a különbség az ellipszis és az elliptikus tréner közt? Mert van olyan cég, ahol ez a kettő külön kategória

Melyik lenne jobb számomra?

2020. jún. 26. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Most vettem egy kangoo cipőt hatalmas móka pattogni egy jó zenére vagy akár futhatsz is benne vagy csoportba is mehetsz edzeni.

Elötte az elipszis tréneren gondolkodtam, nem bántam meg, hogy nem azt vettem.

2020. júl. 19. 16:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Na jó, de ott csak ugrálsz. A tréner a térdetet és az egész lábad mozgatja a kezed mellett. Az ugrálással pedig csak le fel mozog a tested. Nem mozgatja meg a tested. Kösz a választ
2020. júl. 19. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
A Sifitől nézz meg 1-2 videót a youtubeon, ha ez nem mozgatja meg a tested, akkor semmi.
2020. júl. 19. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Amíg nem kezdtél bele gép nélkül otthoni gyakorlatokba, és csinálod rendszeresen legalább fél éve, addig ne vegyél gépet. Mert addig nags eséllyel porfogóként fogja végezni a gép, hiszen annak a megvásárlásához akarod kötni az életmód váltást, viszont a vásárlás után hamar elfogy az endorfin löket.
2020. aug. 1. 09:20
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Trx-et!

10e ft, barhova elviheted, befer a szekrenybe es minden izmodat tudod edzeni vele!

Hajrà

2020. szept. 16. 22:45
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Végül, hogy döntöttél? Megvetted az ellipszis trénert?
2020. nov. 4. 18:23
 10/10 anonim válasza:
60%
valószínűleg nem vett semmit mert rájött hogy a sport fárasztó
2021. jan. 6. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!