Szerintetek egészséges táplálkozással és sok mozgással elérhetem az alábbit?
Figyelt kérdés
Kb. 1-1,5hónapja már majdnem teljesen egészségesen táplálkozok, napi 5-6x, sok víz stb. Szóval megpróbáltam áttérni egészséges életmódra, eddig csak félig, és lement 7kg és ezzel 10cm a hasamból. De még mindig van rajta zsír. Csak már 50kg alatt vagyok, biciklizek minden nap, és suli idő alatt futni is jártam, és megint tervezem, míg az idő és az én időm engedi. Máshol is van még, de ott annyira nem zavar, sőt ha befeszítem a hasam izmos is, de a fölötte lévő zsírréteg eltakarja. Szerintetek egészséges táplálkozással és sok mozgással elérhetem ezt a célt?2009. aug. 26. 21:14
1/2 anonim válasza:
Igen,de csinálj akkor felüléseket!Úgy hatásosabb :D
2/2 anonim válasza:
Rossz a kérdésfeltevés! Naponta felteszik ezt a buta kérdést vagy 10-en, és én csak minden századikra válaszolok, úgy hogy ez most már-már egy kitüntetés. Szóval a cél NEM kilókban és centikben mérhető. A cél az egészséges élet (normális táplálkozás, mozgás) maga. És ha egészségesen, normálisan élsz, akkor minden rendben lesz. Az egészségből következnek a centik és a kilók, nem a centikből és a kilókból az egészség. A tied egy ilyen infantilis hozzáállás: Mintha mozogni és normálisan táplálkozni valami szörnyű dolog volna, de hát mit tegyek, fel kell áldozni magam a célom érdekében. Így soha nem fog menni, vagy ha érsz is el átmeneti eredményt, vissza fogsz esni! A mozgás és a helyes táplálkozás öncél, életforma, belsővé kell válnia! Nem mártírt kell csinálni magadból átmeneti időre, hanem végleg így kell élned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!