Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek egészséges táplálk...

Szerintetek egészséges táplálkozással és sok mozgással elérhetem az alábbit?

Figyelt kérdés
Kb. 1-1,5hónapja már majdnem teljesen egészségesen táplálkozok, napi 5-6x, sok víz stb. Szóval megpróbáltam áttérni egészséges életmódra, eddig csak félig, és lement 7kg és ezzel 10cm a hasamból. De még mindig van rajta zsír. Csak már 50kg alatt vagyok, biciklizek minden nap, és suli idő alatt futni is jártam, és megint tervezem, míg az idő és az én időm engedi. Máshol is van még, de ott annyira nem zavar, sőt ha befeszítem a hasam izmos is, de a fölötte lévő zsírréteg eltakarja. Szerintetek egészséges táplálkozással és sok mozgással elérhetem ezt a célt?
2009. aug. 20. 21:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy így ugye nem lesz izomveszteség? Meg télen elkezdenék talán gyúrni is kicsit, míg nemjön újra a jóidő, hogy valamennyire formába tartsam magam. És ha több lesz az izom rajtam, a zsírégetés is jobban megy ha jól tudom.
2009. aug. 20. 21:34
 2/3 anonim válasza:
56%

Te lány vagy? gondolom az 50kilo alatt? nekem ez az 50kilo alatt már eleve betegesnek tűnik.

hány éves vagy és hány centi?

2009. aug. 22. 17:49
 3/3 anonim válasza:
Nahát, előbb jelented ki, hogy beteg, és azután kérdezed meg, hány cm? Én ezt nevezném betegnek, bocs.
2010. jún. 24. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!