Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintettek egy 160cm lány...

Szerintettek egy 160cm lány tudna 44kg lenni egészségesen diétával és mozgással?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 26. 22:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, milyen testalkatú.
2020. ápr. 26. 22:08
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
Ha ennyire lefogy, nemsokára meg fog halni.
2020. ápr. 26. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Az már nagyon csont és bőr lenne.
2020. ápr. 26. 22:12
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Miért fontosak ennyire a kilók...? Miért nem inkább a formás, vékony, de nem beteges alak a divat, függetlenül attól, hogy mennyit mutat a mérleg?

Amúgy nem hiszem, hogy ennyi kilóval egészséges lehet valaki ilyen magassággal. 156 cm vagyok, 50 kg, és már elég tisztességesen szálkás. 44 kg-mal nagyon betegesen néznék ki.

2020. ápr. 26. 22:17
 5/14 A kérdező kommentje:

(én nem pontoztam le senkit)

Igazából nekem direkt ilyen az ideálom.Szerintem csak szimplán szépek az ilyen súlyú lányok...Átlagos testalkatúról tehát olyan 55kgról.Plusz szerintettek milyen az a súly,ami még egészséges?

2020. ápr. 26. 22:26
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem, mert az anorexia, mehetne intravénás bébipapira a kórházba!
2020. ápr. 26. 22:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez a súly nagyon kevés.
2020. ápr. 26. 22:46
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Testalkat függő, de szinte kizárt. Ez már kórosan sovány kategória. Amúgy rém egyszerű. Ha ez tetszik, kezdj el fogyozni(nem koplalni) egy normális diétával, meglatod meddig tudsz fogyni. Én a 165centimhez 52kilora fogytam egy fitness verseny kedvéért, de 55kilo alá érve leállt a menstruációm, 3honapig nem jött meg. Így tiltakozik a szervezet, jó eséllyel a 160centihez 44kilo ugyanezt fogja előidézni.
2020. ápr. 26. 22:48
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

Igazából ez még nem durván vékony de a kérdésedből lejön, hogy nem tudnál megállni se 45 se kevesebb kg-nál és igen ez kezdődő anorexia.

50-ig lemehetsz, az még oké súly, edz közbe és akkor szálkásan vékony leszel, nem csak lötyi.

Nagyon vékony vagyok és tapasztalattból mondom, hogy naponta fogsz bántásokat kapni a testalkatod miatt. Én pl gyűlölöm a súlyom és nem is önszántamból nem hízok és így is tönkrevágták az önbecsülésem azzal, hogy anorexiásnak hívtak gyerekkoromban.

16/l

2020. ápr. 26. 23:01
 10/14 Metionin ***** válasza:
100%
Testalkat függő, ha valaki alapból vékony alkat és olyan az anyagcseréje hogy nem hízik (mint pl. én) akkor simán. De ha valakinek ennél több az egészséges, természetes súlya és úgy fogyasztja le magát 44 kilóra, az csúnya lesz, mert veszíteni fog az izmaiból is. Szóval ha ez az alkat tetszik, olyat keress aki ilyen típus. Aki nem ilyen alkatilag, csak fogyózik, az egy idő után úgyis fel fogja adni vagy kórházba kerül.
2020. ápr. 26. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!