Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintettek egy 160cm lány...

Szerintettek egy 160cm lány tudna 44kg lenni egészségesen diétával és mozgással?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 26. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hacsak nem eleve vékony alkat. Én 48kg-al 5 hónapja nem menstruáltam, amikor kórházba kerültem.
2020. ápr. 27. 00:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
ideje lenne már felfogni, hogy nem a kg-ok, hanem a testzsírszázalék és az izomtömeg a mérvadó
2020. ápr. 27. 01:14
 13/14 anonim válasza:
100%

Nekem van hasonló ismerősöm 163/46 kg, de ő nem igazán erőlteti meg magát érte. Heti 2-3* sportol, de nagyon sok édességet eszik, és nem hízik soha, egy grammot se.

De ne akarj ennyire vékony lenni. Ő is szokta mondani, hogy az orvosok nem hagyják békén a súlyával, és régen mások is bántották az osztályából.

Nekem pont ellenkezőleg... 2* fogytam le, mikor nagyon beteg voltam, egyébként mindig duci-normál közt mozogtam. Ha én próbálnék meg 50 kg-nál kevesebb lenni, valószínű a fél hajam kihullana, és minden bordám kiállna.

Nem vagyunk egyformák, szóval légyszi ne akarj magadnak olyat, amit önkínzás nélkül nem tudsz elérni.

2020. ápr. 27. 14:33
 14/14 anonim válasza:
100%
Tudna:) de fugg a csontozatatol, izmaitol. en ugyanigy voltam, 53rol fogytam le 45-re. Nem voltam akkor sem “csont es bor”. De nekem nagyon vekony csontjaim vannak. Mindig magadhz viszonyitsd! Mert mindenkinel mas az optimalis suly a csontozatahoz. Regen egy osztalytarsamat kerdezem hogy hany kg, mert olyannyira tetszett az alakja, en is ugy akartam kinezni (akkor voltam 53 kg). Ugyanolyan magas volt mint en, de 55 kg, viszont sokkal vekonyabb es formasabb volt, mint en. Nagyon meglepodtem, de azota tudom hogy nem a kg szamit, hanem amit a tukorben latsz!
2020. ápr. 28. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!