Melyik a legjobb mozgásforma?
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 20:47
11/21 A kérdező kommentje:
8,9 jelentve
10 neked pedig javaslom a 2. hozzászólásban írt válaszom.
2020. máj. 31. 21:46
13/21 anonim válasza:
Szerintem ha csak simán nem válaszolna senki ezekre a kérdésekre, akkor megszűnnének
14/21 anonim válasza:
De akkor felmerül, hogy te mennyiben segítetted fennmaradni ezt a kérdést, 13-as :)
15/21 A kérdező kommentje:
Kérdésre válaszoljatok, társalogni nem itt kell!
2020. máj. 31. 22:05
16/21 anonim válasza:
Te se válaszoltál még arra, miért nem funkcionális.
17/21 A kérdező kommentje:
1. Ezerszer le lett már írva. Olvass utána!
2. Ez egy szavazás. A kérdésre ott vannak a válaszok amik közül lehet választani. Azok közül kell választani és kész.
2020. máj. 31. 22:11
18/21 anonim válasza:
Oké, ez igaz 14-es, de akkor próbálok valamit tenni is a kérdés "eltüntetése" érdekében, szóval aki ideér a válaszok olvasásában, azt megkérném arra, hogy ne válaszoljon, ne etesse ezt a troll senkit, hanem jelentse a kérdést és keressen értelmes kérdéseket, ahol normális emberek segítséget kérnek.
Én már jelentettem a kérdést és nem is fogok többet ideírni :)
19/21 anonim válasza:
A szex, egyszer majd talán te is kipróbálhatod.
20/21 A kérdező kommentje:
#18 hiába jelented, ez egy szabályos kérdés, amivel semmi baj nincs. De ha nem tetszik akkor nem kell ide jönnöd, ilyen egyszerű.
2020. jún. 1. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!