Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyek a legjobb zsírégető...

Melyek a legjobb zsírégető mozgásformák?

Figyelt kérdés

A biciklizésről, gyaloglásról és úszásról olvastam. Otthonra mit ajánlotok? Ugrókötél esetleg?

Plusz azt szeretném még kérdezni, hogy a felülések, hasprések égetnek kalóriát, vagy jobban járok a gyaloglással?

2015. júl. 29. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazából minden mozgással lehet zsírt égetni, csak a mennyiség és a minőség se mindegy.

Biciklivel elég jó eredményt lehet elérni, de a többi is jó meg a futás is.

A felülés is mozgás, de abból sokat kellene csinálni csak a zsírégetéshez... A lényeg hogy félóra mozgás mindenképp legyen, de 1 óra még jobb.

2015. júl. 29. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:

nincs ilyen szempontból különbség edzés és edzés között... a testmozgás kalória égetéssel jár. Pont.

Viszont zsírégetéshez rá kell venned a szervezetedet, hogy hozzá nyúljon a raktárakhoz, ez pedig nem az edzésen hanem a táplálkozáson múlik első körben...

Nem létezik zsírégető edzés... az edzés az edzés, a táplálkozásod függvénye, hogy zsírt égetsz, vagy tömeget növelsz.

2015. júl. 30. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Ketteske jó hüülye.

A legjobb edzés az, ahol izzadsz mint a disznó, és a végére mozogni is alig bírsz, Na akkor lesz eredménye. ;)

felülés meg nem éget zsírt kb semmit, az azoknak van akik azt hiszik, hogy a szikszpekk ér valamit.

2015. júl. 30. 05:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Az izzadás és a zsírégetés közt semmi összefüggés nincs... itt csak te vagy hülyécske...
2015. júl. 30. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
És hiába izzadsz mint egy disznó, ha mellette túl sokat eszel semmi változás nem lesz...
2015. júl. 30. 11:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Biciklizni, illetve sétálni szoktam. Figyelek, hogy a napi 40 perc - 1 óra meglegyen. :)

(A második kérdésnél viszont elírtam, nem kalóriára gondoltam, hanem zsírra.)

2015. júl. 30. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Kardio edzések!
2015. dec. 14. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!