Melyek a legjobb zsírégető mozgásformák?
A biciklizésről, gyaloglásról és úszásról olvastam. Otthonra mit ajánlotok? Ugrókötél esetleg?
Plusz azt szeretném még kérdezni, hogy a felülések, hasprések égetnek kalóriát, vagy jobban járok a gyaloglással?
Igazából minden mozgással lehet zsírt égetni, csak a mennyiség és a minőség se mindegy.
Biciklivel elég jó eredményt lehet elérni, de a többi is jó meg a futás is.
A felülés is mozgás, de abból sokat kellene csinálni csak a zsírégetéshez... A lényeg hogy félóra mozgás mindenképp legyen, de 1 óra még jobb.
nincs ilyen szempontból különbség edzés és edzés között... a testmozgás kalória égetéssel jár. Pont.
Viszont zsírégetéshez rá kell venned a szervezetedet, hogy hozzá nyúljon a raktárakhoz, ez pedig nem az edzésen hanem a táplálkozáson múlik első körben...
Nem létezik zsírégető edzés... az edzés az edzés, a táplálkozásod függvénye, hogy zsírt égetsz, vagy tömeget növelsz.
Ketteske jó hüülye.
A legjobb edzés az, ahol izzadsz mint a disznó, és a végére mozogni is alig bírsz, Na akkor lesz eredménye. ;)
felülés meg nem éget zsírt kb semmit, az azoknak van akik azt hiszik, hogy a szikszpekk ér valamit.
Köszönöm a válaszokat! Biciklizni, illetve sétálni szoktam. Figyelek, hogy a napi 40 perc - 1 óra meglegyen. :)
(A második kérdésnél viszont elírtam, nem kalóriára gondoltam, hanem zsírra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!