Hol lehet venni hátizsákra ilyen kiegészítőt, illetve mi ennek a neve?
Figyelt kérdés
Na képet azt nem találtam róla, egyszer láttam élőben, de már azon gondolkozom, hogy lehet valaki egyedileg készítette saját magának. Na mind1, a lényeg, hogy ez egy háló amit a hátizsákodra tudsz ráhúzni(akárcsak ezeket az esővédő cuccokat) és plusz cuccokat tudsz vinni magaddal ami a zsákba már nem fért bele, de ezzel a hálóval fel tudod fogatni a zsákodra. Példáúl ha van egy bográcsod, meg egy sátrad amit viszel magaddal, de semmiféleképpen nem akarod belerakni egyiket sem a zsákodba, mert sok helyet foglalna, így kívülre teszed. De ha kívülre felrakod az ott himbálózik magának meg mi egyéb és az elég idegesítő tud lenni. Ezzel a hálóval meg királyúl fel tudod feszíteni a zsákodra a plusz cuccokat anélkül, hogy leesne vagy himbálózna.2020. máj. 30. 23:55
1/2 anonim válasza:
A kerékpáros hátizsákokon szokott ilyen lenni, és elméletben a sisak felfogatására szolgál.
Már ha erre gondolsz:
Ezt a zsák alján lévő kis zsebbe el tudod csomagolni, ha nem használod, és ha használod, akkor meg ki vannak alakítva a zsákon a rögzítési pontok, ahova kis karabinerrel fel tudod fogatni.
Ha házilag akarsz barkácsolni, akkor szerintem menj el egy sportboltba, mondd, hogy sisaktartó hálóval felszerelt zsákokat szeretnél nézni, tanulmányozd át a kialakítását, aztán otthon meg hajrá :)
Vagy vegyél egy ilyen zsákot.
2/2 anonim válasza:
Nekem van ilyen bicajos hátizsákom, de ez tényleg csak sisaknyi méret, bogrács nem fér bele. Hacsak nem olyan éttermi bográcsra gondolsz amiben a halászlevet tálalják. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!