Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik fehérjeport ajánlanátok?

Melyik fehérjeport ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudomtudom, nincs olyan hogy "legjobb", sok jó és rosszabb között lehet válogatni. De nagyon nem mindegy az ember mit visz be a szervezetébe, nem szeretnék sötétben tapogatózni. Régóta mozgok, edzek, de még sosem próbáltam ki a fehérjeport. Viszont rapid anyagcserém van, vékony leányka vagyok (ezért is szeretnék többet magamra szedni) rengeteget kell egyek hogy tudjak erősödni és úgy gondolom, hasznos kiegészítés lehetne (: Engem eddig csupán abban okítottak ki, hogy tutira növényi legyen és lassú felszívódású.

Eddig csak egy ismerősöm ajánlására a GymBeam Micellar Casein termékét próbáltam ki.

Bármi tanácsot szívesen fogadok hozzáértőktől!

Köszönöm!

2020. máj. 3. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Casein lassú felszívódású fehérje az tökéletes estére. Gyors felszívódású fehérje a tejsavó. Növényi fehérje szerintem tényleg jó bár én nem válogatok. Legjobb a rendes étrend amivel fejlődsz. Személyes tapasztalat, aki eszik rendesen az fejlődik aki ilyen kieget használ lassabban fejlődik. Étrend a lelke mindennek.
2020. máj. 3. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt belevágsz a dologba (és a pénztárcádba), mindenképpen vizsgáld meg, hogy neked konkrétan naponta mennyi fehérje kell az izmosodásra egy kalkulátor oldal segítségével (testsúly, életkor, aktivitás, stb. alapján kidobja a számot).

Utána gondold végig, hogy pusztán evéssel be tudod-e ezt vinni. Ha nem, akkor nyugodtan szedd továbbra azt, amit eddig, olyan mennyiségben, amennyi a kalkuláció alapján szükséges a tömegnöveléshez.

2020. máj. 3. 22:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm és azoknak is akik privátban írtak!(:
2020. máj. 4. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!