Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki mesélje már el nekem...

Valaki mesélje már el nekem legyen olyan kedves, hogy a "futóversenyeken" (inkább nevezzük őket kocogó eseményeknek) miért van ez a befutóérem mánia?

Figyelt kérdés

Eddig se értettem ezt a jelenséget de ez most valami egészen elképesztő új színt

[link]

300 grammos szajmaszk alakú érem.

Komolyan van aki csak azért fut, hogy ezeket a retteneteket megvehesse? Mert ugye ezt nem kapod hanem megveszed jó drágán...

2020. máj. 28. 09:15
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Ha úgy is megy a fiók aljára az érem akkor minek fizetsz?

Nem lehet kimenni csak úgy és futni egy rekordot?

2020. máj. 29. 14:44
 32/42 A kérdező kommentje:

Mitől ad neked motivációt egy virtuális verseny?

Az miért nem tud motiválni, hogy egyszer csak azt mondod, hogy ez a mai egy jó nap, szép az idő, jól érzem magam, ma rekordot futok?

2020. máj. 29. 14:46
 33/42 anonim ***** válasza:
92%
Mert a virtuálist verseny is ugyanúgy versenynek tekintem. Ennyi erővel a sima versenynek se lenne értelme.
2020. máj. 29. 15:00
 34/42 anonim ***** válasza:
91%
Megjegyzem, mióta regisztráltam Strava-ra, tavaly év végén, minden ottani virtuális versenyt letolok, illetve szegmens CR-eket is vadászok.
2020. máj. 29. 15:01
 35/42 A kérdező kommentje:
#34 a cr vadászat teljesen más téma
2020. máj. 29. 15:40
 36/42 anonim ***** válasza:
Miért más? Az is egy virtuális verseny szerű dolog, annyi, hoy helyhez kötött, de időhöz meg nem.
2020. máj. 29. 15:41
 37/42 A kérdező kommentje:

Az ingyenes stravan pl csak a legjobb 10 eredményt látni csak. Több ezerből akár. Na oda bekerülni bizony komoly teljesítmény.

Ott nem a teljesítés hanem a teljesítmény a lényeg!

2020. máj. 29. 15:44
 38/42 A kérdező kommentje:

A virtuális futóversenyeknek meg most semmi több funkciója nincs minthogy az érem függők továbbra is meg tudják venni az érmüket.

A bsi meg a többi szervező pedig örül a helyzetnek mert sokkal kevesebb munkával keresik meg a pénzüket.

2020. máj. 29. 15:46
 39/42 anonim ***** válasza:
Helló, az előbb írtam, hogy én miért nevezek, és nagyon nem az érem miatt. Mindjárt itt az ellenpélda, és mégis ilyen kijelentéseket teszel, mint ha jobban tudnád, másnak mi kell. Gondolom a pénzemet is szívesen elköltenéd helyettem...
2020. máj. 29. 15:52
 40/42 A kérdező kommentje:
Felőlem arra pazarlod amire akarod. Mondjuk ha beteg vagy éhező gyerekeknek ajánlanád fel a feleslegessé vált pénzed az biztos hasznosabb lenne.
2020. máj. 29. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!