Mennyire hasznosak a 30 napos edzések?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy spárgázni tanító alkalmazást. Nem várok csodákra, de szeretném tudni, hogy sikerült valakinek ilyen módon megtanulni spárgázni?2020. máj. 26. 08:11
1/8 anonim válasza:
Az nem ér semmit. Én ezzel szoktam nyújtani [link]
Nézz videókat hogyan kell, és 1-2 hónap múlva lemegy
2/8 anonim válasza:
Szerintem azért elég jók. Nekem pár napon belül látványos volt a javulás. De legutóbb sajnos nem voltam elég kitartó. Tegnap kezdtem újra. :D
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. aug. 16. 15:47
4/8 anonim válasza:
Annyi, hogy nem valószínű, hogy az első 30 napban meg fogsz tanulni spárgázni, de ha végig viszed mind a 3 30 napos edzést, akkor szerintem sikerülni fog. Persze ez függ attól is, hogy milyen hajlékony vagy alapból.
5/8 anonim válasza:
Nálam nem vált be... Meg még sokan írták...
6/8 anonim válasza:
#5 te meddig csináltad? Mert én azért úgy érzem, hogy hatásos és egyre közelebb vagyok, ahhoz hogy elérjem a spárgát.
7/8 anonim válasza:
#6 én 4 éves korom óta balettozok, tehát belenőttem. De minden nap szoktam azzal nyújtani amit beillesztettem (fenti link). Szerintem ez a leghatékonyabb nyújtás.
Kérdésedre a válasz :ha már majdnem lent van, és minden nap nyújtasz 1 órát, akkor szerintem 1-2 hét múlva lent lesz (előtte mindig melegíts be 10 perc futással vagy hajolgatással, sokkal hatékonyabb lesz).
+én kipróbáltam az appot, semmi köze nincs a spárgához...
8/8 anonim válasza:
Köszönöm, akkor nem erőltetem az alkalmazást. Egyébként gumiszalaggal is szoktam nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!