Ha letöltöm telefonra ezt a 30napos edzés tervet az segít abban hogy izmosodjon a hasam és a popsim?
Figyelt kérdés
Valaki aki próbálta már és végig csinálta mind a 30 napot az vett észre változást pl: kockásabb lett a hasa, feszesebb a popsija ?
Rendes válaszokat várok
Köszönöm előre is
18/L
2018. febr. 26. 16:54
1/6 anonim válasza:
30 nap alatt ne várj csodát..de amúgyis csak parasztvakítás az ami ennyi idő alatt változást igér. A kockahas amúgy nem az edzéstől lesz hanem az alacsony testzsírszázaléktól. Ezért van a vézna embereknek edzés nélkül is kockás hasuk..
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából nem vagyok kövér vagy ilyemsi mert 50kiló vagyok és lapos a hasam csak kicsit szeretném ha izmosabb lenne és azért gondoltam hogy ez segítene rajta
2018. febr. 26. 20:06
3/6 MrPifta válasza:
Ha csak letöltöd, attól még nem lesz kockahasad!
4/6 anonim válasza:
ez arra jó,hogy bevezet az életedbe egy minimális rendszert.
csipog és akkor elvégzel pár alibi gyakorlatot.
gyakorlati értelme nincs és látványos változást sem fog okozni,de bevezethet az életedbe egy minimális rendszert és feltámaszthatja az igényt a rendes edzésre.
tehát mentálisan alakíthat nem testileg.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. febr. 27. 13:44
6/6 anonim válasza:
Én az első 5 napi gyakorlatoktól éreztem izomlázat. Heti 2-szer sprotolok a héten és még úgy is érezhető volt az izmosodás. Az elején "bedurrannak" az izmok, de később szerintem már nem fog sokat érni. Maximum csak szintentart. De nem hinném, hogy tovább izmosodnál, ha végigcsinálnád. Én kb 6-7 napig csináltam, aztán abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!