Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ciki a futás? 16/L

Ciki a futás? 16/L

Figyelt kérdés

Elakarok kezdeni futni.De mivel kezdő vagyok úgy olvastam hogy úgy kell kezdeni hogy pl.: 1 perc kocogás 2 perc séta. De nem ciki? Hogyha ennyire kevéssel kezdem? Amerre eltudok menni arra járnak páran, főleg futók és fiatalok. Nem lesz ciki? És reggel vagy este jobb?

16/L

2020. máj. 20. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez egész más terhelés.
2020. máj. 20. 15:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, ma mentem először futni és nagyon élveztem. Kb.2,5 km futottam. A legnagyobb táv amit egyszerre bírtam az 1 km volt. Összesen 5 km tettem meg gyors séta-kocogás váltakozásával.
2020. máj. 20. 20:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az szuper :-) A lényeg igazából az, hogy élvezted. A fontos pedig az, hogy ez az első alkalom ne legyen az utolsó is egyben.
2020. máj. 20. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szuper!
2020. máj. 21. 05:51
 15/16 Trevor. válasza:
100%

Én is így kezdtem tavaly nyáron, hogy 1 perc futás, majd egy perc séta. Pont nem érdekelt, hogy ki mit gondol rólam. A kezdet mindig nehéz, megfelelő bemelegítés ellenére is volt, hogy elkezdett iszonyatosan szúrni az oldalam, fájt a lábam, kiköptem jóformán a tüdőm és néha hányingerem is lett a végére. De ezek fokozatosan elmúltak és idővel egy 40-50 perces kocogás sem okozott gondot. Nekem az este 6-7 óra vált be, télen pedig kora délután még világosban, de ezt is ki kell tapasztalni.

Szóval ne add fel, én mindig örülök ha a kutyasétáltatók és gyerekes családok mellett felbukkan egy-egy futó :D.

Hogy megmaradjon a motivációd a későbbiekben is, tűzz ki magadnak célokat, hogy miért akarsz futni. Ilyen lehet a fogyás, stresszlevezetés vagy egyszerűen csak az egészséges életmód. És ha teheted, keress valakit, akivel időnként együtt futhatsz.

2020. máj. 22. 20:25
 16/16 anonim válasza:
91%
Egyáltalán nem ciki. Inkább egy hős vagy. Én soha nem tudnám magam rávenni.
2020. máj. 23. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!