Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet otthoni edzéstől nagy...

Lehet otthoni edzéstől nagy és formás fenekem? ha igen, kb mennyi idő mire látványos lesz a változás?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben fogytam és természetesen a fenekemről is rengeteg ment le, mert eddig nagy és jó fenekem volt viszont csak zsír és nem izom, tehát a sok kardió és HIIT edzéstől rendesen lement róla egy zsírréteg és kezdem kellemetlenül érezni magam farmerban, mert viszonylag lapos lettem. Nagyon szeretnék fenékre edzeni hogy nagyobb legyen, viszont csak itthon, és lehet itthon eredményt elérni vagy ez teljesen csak az edzőteremben érhető el, van ilyen kis gumiszalagom, és két 1kg-os súlyom, ezeket tudom használni és youtube videókról edzettem eddig és azt gondoltam folytatni.

Másik kérdésem pedig hogy ugye az izomépítéshez azért kell enni, főleg fehérje gazdag ételeket. Ezt igyekszem tartani VISZONT mint mondtam sikerült fogynom az utóbbi időben és végre lapos hasam és vékony combom van és félek ha többet eszek oda minden munkám...hogyan kéne ezt csinálnom hogy nem hízzak vissza. A kardió és HIIT edzéseket felejtsem el?

2020. máj. 17. 13:07
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és 169 cm és 55-58 kg és 18/L
2020. máj. 17. 13:09
 2/3 anonim válasza:
100%

szia! szerintem semmi képp ne hagyd abba a kardió és hiit edzéseket, és csinálj mellettük erősítő edzéseket is. ahhoz ,hogy látványos változást láss a fenekeden idő kell és helyes táplálkozás, na meg ugye az edzés :))

szerintem heti 2 vagy 3 nap csinálj popsi edzést, akár youtube videókból. változást otthon is el tudsz érni nagyon jó hogy van gumiszalagod és súlyzód is használd őket edzés közben, de egy idő után meg amúgy is nagyobb változást tudsz elérni edzőteremben, de rengeteg gyakorlatot tudsz otthon is csinálni, nem muszáj ahhoz kimenned otthonról. remélem tudtam valamiben segíteni. (és egyébként ajánlom Chloe Ting és Pamela Reif youtube csatornáján a popsi edző videókat azok nagyon jók)

2020. máj. 17. 23:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon sokat segítettél köszönöm szépen! Igeen Chloe és Pamela nagyon nagyon jó videókat csinál és én is azok alapján szoktam általában:))
2020. máj. 18. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!