Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezekkel a mozgás formákkal el...

Ezekkel a mozgás formákkal el lehet érni valamit?

Figyelt kérdés

Otthon tornázom. Unom a monoton sportot, de ha nan valamilyen eszköz, azzal még kibírom.

Nos kb 2 naponta csinálom:

Kb 10 perc taposógép (vagy lépegető vagy mi :D) gyorsabb tempóban.

Kb 10 perc hullahoppkarika.

Ezután súlyzózás. 1.5 kg/db. Ezt addig, amíg birom.

Végül is az idő csak hozzávetöleg írtam, mindet addig csinálom, amíg jólesik, ill. Amíg bírom szusszal.

Olvastam, hogy a kardiót és erősítőt jobb külön végezni, azonban én nem tudom, ezek amiket leírtam, melyik kategóriába tartoznak.

Nem olyan rossz az alakom. 165-170 magas vagyok kb és 64 kg. Nem kell túl sokat leadnom. Max. 55 kilóig. Nem sportoltam soha, csak néha, ha rámjön, belevágok. De ezt most nem szeretném feladni. Tudom, hogy nem túl sok. Van egyáltalán értelme így ennek?

2020. máj. 14. 19:50
 1/3 anonim válasza:

Szerintem van értelme. De ha eljársz futni az is jó igazából. Ide másolok egy edzéstervet amit én szoktam használni;

Hasizom

•65 felülés

•1 perc magas térd (ugrás)

•30 mp deszka

Fenék/Láb

•70 guggolás

•50 előrerúgás

•30 mp fall támasztás

•20 szamár rúgás (mindkét lábbal)

•1 perc csípőhíd

•lábemelés

•béka ugrás

Karok

•25 fal támasztás

•2 perc karkörzés

Kardió(szív,stb)

•50 fel-le ugrálás

•3 perc hullahopp

•És megint 15-30 mp fel-le ugrálás

•5 ütemű fekvőtámasz

És hát ugye 80% a kaja, tehát gyümölcs,zöldség, a fehér lisztet kerülheted, kenyér helyett abonett extrudált kenyér és sok víz. Nem vagyok ebbe hű de profi,de persze ha szeretnél ehetsz ezekből csak egy nap kevesebbet. Remélem segítettem valamennyit!😅

2020. máj. 14. 20:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi! Hű, ez durva! Hát, ettől még messze vagyok, hogy megbírjam csinálni, de jónak tűnik, úgyhogy mindenképp kipróbálom. Ez így össz. Neked kb mennyi idő végig csinálni?

Minimum 1 órába beletelik gondolom.

Hát, az étkezésem viszonylag egészséges, vagyis inkább átlagos. Összességében nem eszem sokat. De tudom, az összetételén volna mit javítani. Az már önmagában szerencsés lehet, hogy a zsírban tocsogó, nehéz ételeket nem szeretem.

2020. máj. 14. 21:03
 3/3 anonim válasza:
Hát igazából miből mennyit csinálok. Néha 15-20 perc ha többet. Pl ha futok akkor egy egész utcát körbe futok kb 10x vagy 15x és utána jönnek ezek az edzések. De van hogy 1 órát is igénybe vesz ez. De nem mindig😁
2020. máj. 14. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!