Ilyen kardiós videókkal lehet fogyni? Honnan tudom mennyi kalóriát égetek? Mennyire számít intenzívnek? Hogy írjam be a számlálóba?
Figyelt kérdés
Ezt és ehhez hasonló kardiós vidiket csinálok.
Nemrég kezdtem,de még nem igazán vettem észre pedig 1200 kalórian vagyok naponta.
Valaki fogyott ilyen videókkal?
2020. máj. 9. 09:01
1/6 anonim válasza:
Ha tényleg 1200 kalórián vagy, akkor videó nélkül is fogyni fogsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Pedig nem fogyok. Rossz tápanyagot viszek be? Pajzsmirigy alulműködésem van.
2020. máj. 9. 09:48
3/6 anonim válasza:
Több változó is hiányzik a képletből. Hány kiló vagy és mióta nem fogysz?
4/6 A kérdező kommentje:
150 centimhez 75 kiló vagyok és 2 hónapja nem fogyok.
Zöldséget eszek nyersen joghurtot, husit ,rizst, tojás. Ha sütök főzök minimális olajat használok.
Kalóriabázis alapján 1350 kcal.ehetek naponta de én tartom az 1200 kcal, ritkábban még alatta is vagyok mert elfelejtek enni. Lehet itt a gond?
2020. máj. 9. 10:16
5/6 A kérdező kommentje:
Mérleg és a centi is ugyanannyit mutat sőt van mikor pár centi feljön másnapra lemegy. Akkor passzolok :( nagyon nem megy ez nekem. Mások olyan szépen fogynak mozgás nélkülm
2020. máj. 9. 10:18
6/6 anonim válasza:
Ha minden úgy van, ahogyan mondod, és nincsen mellékajálás, akkor a pajzsmirigy alulműködés lehet a bűnös. Orvossal kéne átbeszélned a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!