A szobabiciklizés sportnak számít? Le lehet vele fogyni? Vagy csak időpocsékolás?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér,az étkezésemre szinte egész életemben próbáltam odafigyelni.Sok vizet iszok,sok zöldséget eszek,általában nyers formában,nagyon ritkán fogyasztok tésztát,ebben az esetben is durumot.Persze vannak hibáim,mégpedig az édességek.Próbálok minél kevesebbet enni,de elég gyenge vagyok :-) Gondolom az étrendem miatt nem hízok,mert alapvetően elég keveset eszek.Most kaptam egy szobabiciklit,hogy végre a munkámon kívül is mozogjak valamit.Állóképességem szinte nulla,tegnap első alkalommal 20 percet bírtam a biciklin,20-22 km/h tekerés mellett.Folyt rólam a víz,nagyon ki voltam.Természetesen ezt a 20 percet szeretném majd növelni,remélhetőleg ma már 30-at is kibírok és így tovább.De nem tudom mennyire várható eredmény ettől.2015. máj. 5. 08:08
1/5 anonim válasza:
Egyik ismerősöm sokat szobabiciklizett, nem fogyott tőle (nem is kövér, inkább husis vagy hogy mondjam:D) inkább izmosodott tőle a lába :)
2/5 anonim válasza:
Ha így kalória mínuszban leszel, akkor fogysz. Étrendfüggő.
3/5 anonim válasza:
A fogyás az étrendedtől függ... Az, hogy mit mozogsz, az szinte melékes.
4/5 anonim válasza:
Le lehet. Én 50 percet bicikliztem minden nap, és szépen lassan lementek a kilók. Pedig az étrenden nem változtattam semmit.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz :-)
2015. máj. 5. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!