Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szobabiciklizéssel is tudok...

Manó11 kérdése:

Szobabiciklizéssel is tudok leadni kilókat?

Figyelt kérdés
szobabicikli,fogyás

2014. nov. 14. 21:28
 1/3 kovpet ***** válasza:
Megfelelő diétával igen. Hiszen arra való :)
2014. nov. 15. 09:44
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi. milyen diétát javasolsz? 36 leszek,nő vagyok. 165cm és 80kg. nagyon sok,ugye?
2014. nov. 15. 12:23
 3/3 kovpet ***** válasza:

Alapvetően egy egészséges táplálkozás kellene, de ha komolyan szeretnéd venni (ahogy én nem szoktam, de nem ártana), akkor érdemes számolni, hogy miből mennyit eszel meg. De semmi extra, mellőzni a fehér lisztes cuccokat (kenyér, zsemle, stb), mellőzni a zsíros cuccokat, meg a fő ellenséget, a szénhidrátokat :) Persze nem élsportolók vagyunk, tehát nem kell aszkétának lenni, de közelíteni érdemes a testépítők un. szálkásító diétáját, leegyszerűsítve: csirkemell + rizs + zöldségek. Sok zöldség. Túró (minél kevésbe zsíros), hal, ilyesmi. A builder.hu -n régebben volt kalkulátor, ami megmondja, hogy mi hány gramm és össze tudsz állítani magadnak kajákat. Persze nem szükséges grammra pontosan, csak úgy miheztartásképp. A gyümölcsökben sok a cukor, azokkal óvatosan.

A szobabicajt meg aerób tartományban, mondjuk egy óráig és mondjuk heti 5-ször. Mellé mondjuk tévé-rádió, mert amúgy baromi unalmas :)

2014. nov. 15. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!