Mit ajánlotok egy kövér lánynak, hogyan kezdjen hozzá?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni nem is keveset. 180cm magas vagyok és 105kg. Ha esetleg betudnék akár csatlakozni valakihez az is szupi lenne.2020. ápr. 19. 12:57
1/1 anonim válasza:
Elsőnek szerintem a legfontosabb a helyes táplálkozás, megfelelő folyadék bevitel. Kalóriadeficitben kell lenned, tehát kevesebb kalóriát kell enned, mint amit egy nap elégetnél, így azt hiszem értelemszerű.
Emellett szerintem egyenlőre hosszabb sétákat csinálhatnál, ha nem tudsz kimozdulni, akkor otthon lehetne kardió/aerob gyakorlatokat végezni akár helyben 30-40 percig.
A kajára szerintem neten keress utána, a kalóriaszükségletedet is megnézheted neked, ami persze nem pontos szám, de egy jó kiindulási pontot tud adni, amivel azután betudod lőni, hogy nem kell-e kevesebb kcal-t bevinned.
Ha részletesebben akarsz kérdezősködni, akkor nyugodtan írj privátban,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!