Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Felmerült pár kérdés. Mi a...

Felmerült pár kérdés. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2018 június 12-e óta naponta 10-30 percet mozgok. Az elején 200 haspérs volt minden nap. Aztán a hónapok folyamán hozzáadtam más mozgásokat illetve emeltem is a számat. Most ott tartok, hogy minden nap megcsinálok:

400 hasprést

300 fordított hasprést

150 biciklizést fekve

300 törzsemelést

200 széles fekvőtámaszt

150 guggolást.

Lassan két éve csinálom szó szerint MINDEN NAP. Az első négyet szünet nélkül, zsinórban csinálom. Csak a fekvőtámaszok között tartok szünetet (30-asával csinálom), aztán a guggolást pedig megint szünet nélkül. Napi 20-25 alatt megcsinálom. Ez egyfajta láncjáték nálam. Ha egy napot kihagyok, akkor megszakad a lánc. Jelenleg még nincs megszakítva.

A kérdés az, hogy a fogyás az első szempont. Viszont arra gondoltam, hogy mi lenne, ha két naponta csinálnám viszont azon a napon kétszer csinálnám az egészet? Azért szeretném így folytatni, hogy másra is legyen több időm (futás, nyáron úszás, súlyzózás, stb).

2020. márc. 23. 20:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm azt mondta, hogy ez nem jó, mert kell a pihenés és szükség a regenerációra a szervezetnek. Ez lenne a másik oka a változtatásnak.
2020. márc. 23. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
En arra lennek kivancsi, h ennek milyen eredmenyei vannak? Milyen valtozasokat tapadztaltal a 2 ev alatt? Sulyra, izomtomegre gondolok elsosorban.
2020. márc. 24. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha az a célod, hogy mindennap csináld "láncszerűen" , akkor csak csináld. De az egésznek amúgy semmi értelme nincsen. Ettől önmagában se kockahasad nem lesz, se fogyni nem fogsz.
2020. márc. 24. 08:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Súlyra az elején fogytam. Aztán stagnáltam. Ha viszont a centiket nézem, akkor fogytam és most is fogyok egy kicsit.
2020. márc. 24. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Pihenőnap tényleg kell. Gyakorlatilag 2 évet kidobtál a kukába.
2020. márc. 24. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!