Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Most úgy őszintén, felmerült...

Most úgy őszintén, felmerült volna valakiben komolyan?

Figyelt kérdés
Arra fogadtam a Brazília-Mexikó meccsen, hogy a brazilok rúgnak legalább egy gólt. Nagyon alacsony szorzóval ugyebár, a saját helyzetembhez képest jelentős összeggel. Az volt a kiindulási pont, hogy bár nem nyerek sokat, a sörre jó lesz, az meg nem is merült fel bennem komolyan, hogy előfordulhat,hogy a brazilok egyetlen gólt sem rúgnak. Még a győzelemre is nagyon alacsony szotzó volt, de én úgy voltam vele, hogy nem kockáztatok... Most komolyan, ezt a kimenetelt el tudta volna bárki képzelni előre?
2014. jún. 18. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Trolltippmixelni kell. A gagyiszorzókkal csak idegesíti magát az ember, mert ugyanúgy elmehet mint a 2 feletti odds.
2014. jún. 18. 23:02
 2/5 anonim válasza:
Hát annál a brazil gólnál tutibbat kb 2 évente találsz. Hazai rendezésű VB nyitómeccsét gól nélkül zárni... nem engedhették meg azt a szégyent. Mekkora szorzó volt rá, 1,08? :D
2014. jún. 18. 23:13
 3/5 A kérdező kommentje:
1.07...
2014. jún. 19. 10:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Bár nem a nyitómeccs volt, hanem a második a braziloknak, ha jól tudom, de a nyitómeccsen is nem kicsit frászt kaptam az öngól után...Aztán ott perse nem voltgondvégül.:)
2014. jún. 19. 10:31
 5/5 anonim válasza:
Fogadj ritkábban, de nagyobb szorzókra. Én egy ideig szedtem ki pénzt fociból, de egy ideje már nem megy ... úgyhogy áttértem a kosárlabdára amit úgyis jobban szeretek és nézem a flashscore listát hogy mennyi hosszabításos meccs volt(Overtime) és ha kevesebb mint az átlag akkor élőben követem a meccset és ha 2 perccel a vége előtt 4-5 pont alatt van a különbség akkor arra fogadok hogy döntetlen lesz. 7-es szorzó szokott lenni. Annyi hogy ritkán kell tenni ilyenre 2-3 naponta vagy ilyesmi
2014. júl. 6. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!