Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Felmerült már valakiben?

Felmerült már valakiben?

Figyelt kérdés
Mostanában ha látok ilyen újgazdag kigyúrt fuxos BMW-vel közlekedő hülyegyereket két szőke ribancal az oldalán (elég sokszor előfordul) legszivesebben odamennék és beleronbolnék egy akorát az arcába hogy az orra a borotvált tarkóján jönne ki!
2010. dec. 1. 13:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Bennem nem merült fel, mert nem érdekel. :D Elégedett vagyok a saját életemmel, nem szoktam irigykedni. :) Minek bántsam? Ő nem ártott nekem semmit, meg nekem sem lesz jobb, ha behúzok neki egyet.
2010. dec. 1. 13:54
 2/18 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam nem csak úgy oknélkül törném szét a tagot, hanem mert 130-al közlekedik lakott területen, beszólogat a gyengébbeknek! Megnézmén mit szólna ha odamennék a 78 kilómmal aztán szétcsapnám a tömegnövelőn meg konditermen hízlalt 130 kilós testét! Utána átgondolná hogy ovóda előtt száguldozik el az autójával!
2010. dec. 1. 14:05
 3/18 anonim ***** válasza:
Így már más a helyzet akkor. :) Nem bírom a szabálytalankodókat, meg aki eltipor másokat. :) Szívesen segítenék jól helyben hagyni az ilyen embert, még élvezném is. :D
2010. dec. 1. 14:10
 4/18 anonim ***** válasza:
14%
Te sem vagy különb nála, irigy és agresszív vagy. Mielőtt másokat akarnál megnevelni, magadba kellene egy kicsit szállni. Emellett helyesírásból is vehetnél egy-két magánórát.
2010. dec. 1. 14:12
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát igen a gépelés az soha nem ment! Helyes írásból meg mindig 2-es voltam! Hát igen aggresszív is vagyok de azért igyekszem a jó oldalon maradni! Ha mondjuk a kedves barátunk a te kislányodat gázolná el az óvoda előtt akkor mit szólnál???
2010. dec. 1. 14:14
 6/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem te paranoiás vagy.

:(

2010. dec. 1. 14:27
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem haradszom! Nem kell mindenkinek egyetérteni, nem vagyunk egyformák! De engem azért zavar hogy xy embereknek mindent lehet akár mások életét veszelyeztetni!

Bár lehet hogy én tévedek és ez így van jól!

2010. dec. 1. 14:36
 8/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy csúnyán általánosítasz. Azért, mert valakinek telik jó autóra, és népszerű a nők körében, még nem feltétlenül veszélyezteti felelőtlenül a gyerekek életét. Gázoltak már halálra gyereket Trabanttal. Nem ezen múlik.
2010. dec. 1. 14:49
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem álltalában a fuxos,bmw-s, izomembereket ütném szét, csak azon százalékukat akik ezt csinálják!
2010. dec. 1. 14:54
 10/18 anonim ***** válasza:
Én is agyonütném azokat akik a panelházunk alatti parkolón hajtanak át 100-al :( 4x nézek körül mire átmegyek, mert mindig vannak ilyen állatok...milyen jó lehet még a babakocsis anyukáknak....
2010. dec. 1. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!