Lehet hogy hülye kérdés, de most rendeltem egyik ismerősömtől egy my protein impact whey protein terméket, és felmerült bennem a kérdés hogy eredeti-e?
A myprotein oldalán így néz ki ez a termék : [link] Amit én kaptam annak a csomagolás pedig ilyen : [link]
A különbség annyi, hogy nem nagy betűkkel van ráírva hogy "impact whey protein" , amit én kaptam azon meg csak ilyen kis szöveggel van ráírva , és rákerestem neten , és az ilyen kis betűvel írottak mind olyan aukciós oldalakon voltak , ahol nem biztos hogy mindig azt kapod amit szeretnél.
A kérdésem tehát az lenne , hogy attól eredeti a termék hogy kicsivel eltér a csomagolása ?
szerintem a régebbiek így néztek ki,ha jól emlékszem a mostani kinézet nem olyan régóta van.
mikori dátum van rajta?
Köszönöm a megnyugtatást ! :)
3800 / kg-ra jött ki , így árban reális az biztos , a csomagolás bontatlan volt.
Jah és 2 dátum van rajta :
BBE : 07/2015 (gondolom a lejárat)
MANU 31/01/2014 (gondolom a gyártás)
Most megkóstoltam a terméke , kicsit olyan íze van mint a zsírszegény tejnek , ill. a szaga olyan mint a kicsit romlott tejnek , ill. az oldódása az tökéletes , szinte csak ráöntöttem a vizet és már fel is lett oldva , nem kellett rázni meg ilyenek .
Egyébként natúr ízesítésű
Ennek ilyennek kell lennie ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!