Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet hogy hülye kérdés, de...

Lehet hogy hülye kérdés, de most rendeltem egyik ismerősömtől egy my protein impact whey protein terméket, és felmerült bennem a kérdés hogy eredeti-e?

Figyelt kérdés

A myprotein oldalán így néz ki ez a termék : [link] Amit én kaptam annak a csomagolás pedig ilyen : [link]

A különbség annyi, hogy nem nagy betűkkel van ráírva hogy "impact whey protein" , amit én kaptam azon meg csak ilyen kis szöveggel van ráírva , és rákerestem neten , és az ilyen kis betűvel írottak mind olyan aukciós oldalakon voltak , ahol nem biztos hogy mindig azt kapod amit szeretnél.

A kérdésem tehát az lenne , hogy attól eredeti a termék hogy kicsivel eltér a csomagolása ?

2014. ápr. 6. 19:01
 1/6 dirtboy ***** válasza:

szerintem a régebbiek így néztek ki,ha jól emlékszem a mostani kinézet nem olyan régóta van.

mikori dátum van rajta?

2014. ápr. 6. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nem eredeti azt nem a csomagoláson lehet észrevenni:D Megtudod állapítani a pénzről szabad szemmel, hogy hamis? Na egy ilyen csomagolást lekoppintani ahoz képest gyerekjáték. Egy fotóból kiszűrni még annál lehetetlenebb is. Mit vársz? Egyikünk se fogja tudni megmondani.
2014. ápr. 6. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Amit az eredeti angol oldalról rendeltem, az is ugyanígy néz ki (: Az 5 kg és az Impact Whey Protein felirat a kép kedvéért van csak rajta, de valójában nincs a zacskón. Így elég egy csomó egyenzacskót gyártani, a pontos terméknevet meg majd később, matricán feltüntetni. Gazdaságosság.
2014. ápr. 6. 20:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtatást ! :)

3800 / kg-ra jött ki , így árban reális az biztos , a csomagolás bontatlan volt.

2014. ápr. 6. 23:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Jah és 2 dátum van rajta :

BBE : 07/2015 (gondolom a lejárat)

MANU 31/01/2014 (gondolom a gyártás)

2014. ápr. 6. 23:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Most megkóstoltam a terméke , kicsit olyan íze van mint a zsírszegény tejnek , ill. a szaga olyan mint a kicsit romlott tejnek , ill. az oldódása az tökéletes , szinte csak ráöntöttem a vizet és már fel is lett oldva , nem kellett rázni meg ilyenek .

Egyébként natúr ízesítésű

Ennek ilyennek kell lennie ?

2014. ápr. 7. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!