Ti mennyit költötök a hobbytokra?
Edzésre egy tízes körül havonta max, tápkiegek, vitaminok, stb, plusz egyszer beruháztam súlyokra, fekpadra, állványra. Néha pár plusz eszköz/súly. Kaját nem számolom bele, amúgy is kell enni, nem drágább, mint egy átlag étrend.
Sportfogadásra is egy havi 10-20, van, hogy kiveszek, van, hogy elmegy, nem a pénzkeresés itt sem a cél.
Chilit termesztgetek, szezononként belemegy magokba, tápokba, földbe pár tízezer.
Kosaras kártyákat gyűjtök... Na az mondjuk megeszik havonta pár tízet megint, ha elszalad velem a ló...
A sörivás nem tudom hobbinak számít-e. Ott a kézműves cuccok néha megdobják, de havi 5-10-be belefér szerintem átlagban.
Olyan éves 400-ban megállok szerintem. (remélem... :DDD)
Túrázásra sokat, nagyrészt azért van az autó, illetve a benzinpénz is sok, illetve szállások, felszerelés évi 500 ezer és 1 millió között lehet 2 főre.
Emellett rendszeresen futok, amire elég keveset, évi 50 ezer alatt lehet, ebben ruhák, cipő, évi 1-2 versenynevezés is benne van. Keresztedzésnek bringázok és úszok, előbbi eléggé régi bringával, évi 20-30 ezer lehet a karbantartása, utóbbinak szinte nulla a felszerelés igénye, de havi 8-10 ezer elmegy uszodabelépőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!