Testépítők! Mennyit költötök havonta kajára/tápkiegre?
sok szeretettel és zöld kezekkel várok mindenkit!
(komoly válaszokat légyszi,poén mehet a fórumba!) :D
harcművészek is jöhetnek! :)
Mivel csóró egyetemista vagyok ezért nekem olyan 6-7 megy tápkiegre. Ez nálam tejsavófehérje, dextrózt, ásványi anyagok és vitaminok + a kreatint jelenti pillanatnyilag.
Rendes kajára viszont sok pénz elmegy, napi olyan 1000 körül, de van hogy több is.
igazából szüleim vásárolnak.
saját háztartásban.. ehhh... mivel a következő néhány évben az szerepel, hogy diplomával élelmiszermérnökösdit játszom, egy tűrhető fizetésből tudnék majd gazdálkodni.. lehet hogy haverokkal költözünk majd közös lakásba, így sok költség megfogható..
szóval azt hiszem nem fogom megvonni magamtól sem a húst, sem a jó kis tápkiegeket. és valószínű hogy rámegyek majd az egészség vonalra, szóval ilyen jellegű tápkieket is beszereznék. de akkor ez úgy fog menni, hogy a fő költségem az lesz, hogy teljesen regenerálom a testem mindenféle jóval :)
GreenTea
2-3 hónapra szoktam bevásárolni, egy hónapra lebontva durván 15ezer pénzt költök.
egy hónapban durván 15-20ezret költök tépkiegre...:)
üdv újra itt Márk;)..
tépkiegre....lol..XD
táplálékkiegészítőkre...
csak sikerült leírni..:D:D
GreenTea
Én csak a tápkieget írtam, az kb 15be van. A kaja... nem tudok pontosat. Csirkéből napi 40dkg körül vásárlok, az egy hónapra 12000, ehhez jön a tojás, túró (most azt is elég olcsón fogom kapni), rizs, zab, zöldség stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!