Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a jó ezekbe a kirakat...

Mi a jó ezekbe a kirakat edzésekben?

Figyelt kérdés

Egyre több helyen látok ilyet, legutóbb a 4-6 os vonalán futott a kirakatba egy csávó..

Ezek ilyen direkt magamutóknak való edzőtermek, vagy mik ezek?

2020. febr. 11. 16:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Azt is csak kirakatba lehet.. :D

Menj, súlyzózz a irakatba hagy lássa mindenki, ne foglallkozz vele hogy idegesíti a többséget! A lényeg csak te vagy! :)

2020. febr. 11. 17:19
 12/18 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező az van, hogy a kondisok 99% a nárcisztikus magamutogató sötét alak. Ez van, ezt kell elfogadni. Megváltoztatni úgy se fogod tudni a helyzetet.
2020. febr. 11. 17:21
 13/18 A kérdező kommentje:

Én ezt nem gondoltam, inkább csak aki a kirakatba jár kondizni! Ők valószínűleg nem véletlen mennek a kirakatba kondozni.

Amugy érdekes hogy ha visszajelzést kapnak az a reakció, hogy nem kell bánulni..

Tényleg a miniszoknyát fevevő nő esete, aki felháborodik ha bámulják.. :)

2020. febr. 11. 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen élő reklám a teremnek. Olyan, mint Amszterdamban a prostik, akik a kupleráj ablakában illegetik magukat:)
2020. febr. 12. 08:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Küzdősport edzésből láttam hasonlót, bár egy idő után akkora a pára, hogy nem lehet belátni. :D
2020. febr. 12. 09:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem igazuk van! Nem kell bámulni. Nekem tetszenek az ilyen termek, látom hogy sokan vannak e, van e szabad futópad, és ők is legalább látnak valamit a külvilágból, nem egy zárt dobozban edzenek.
2020. febr. 12. 10:19
 17/18 A kérdező kommentje:

Ja, a k.vákat szívesebben nézném Én is :), de még így is soknak találnám a 4-6 os vonalára, csak úgy mint egy magamutogató bohócot!

Ha Ő kíváncsi a tájra, menjen futni a szabadba szerintem, ne egy kirakatba bohóckodjon zavarva ezzel sok embert..

2020. febr. 12. 12:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Melyik terem ez? Én szoktam járni a Nyugati téri Life1-be, az a régi Skála Metro épületében van és szintén üvegfal van a futópadok előtt, de elég magasan van és a padok is hátrább vannak 1-2 méterrel, szóval nem igazán látni az utcáról a teremben lévőket. Ettől még aki fut, annak kellemesebb látvány a Nyugati térre néző panoráma, mintha egy falat bámulna. Alapvetően a szabadban szoktam futni, de van, hogy nincs hozzá kedvem, vagy nem alkalmasak rá az időjárási körülmények, mert mondjuk -10 fok van, eső, hó/jég, ilyenkor szoktam én is futópadozni az üvegfal előtt, de a legutolsó dolog a magamutogatás, amire gondolok.
2020. febr. 15. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!