TRX vagy kondi a hatékonyabb?
Figyelt kérdés
Ezelőtt még semmit sem sportoltam "komolyabban", viszont valamelyikre el szeretnék járni, nem a súlyvesztés lenne a cél, inkább, hogy izmosodjak és jobb legyen az alakom.
19/L
2020. jan. 31. 00:35
2/4 anonim válasza:
AZ ugrabugrálós trainingek szálkásítnak, állóképességet növelnek. Igazából nagy változást izomnövekedésbe ezekkel nem tudsz elérni, viszont fogyni azt lehet. Ha izmot szeretnél felpakolni, akkor súlyzózni kell, persze emellett kardiózni is.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nagyobb kérdés, hogy mit élvezel. Mivel a TRX mellé tetted, gondolom kondi alatt nem a futópadot érted, hanem a kicsit izmosabb gépeket. Megfelelő használattal mindkettő hatásos. A TRX-nek van korlátja, ami a saját súlyod, de egyrészt, neked bőven elég lesz, pláne kezdőként, másrészt szerintem, de ez tényleg csak saját vélemény, szórakoztatóbb. Bár tény, akihez én jártam, köredzésként tartotta az órát, néha előkerült a kettlebell, vagy simán saját súllyal dolgoztunk. Engem meggyőzött akkoriban. De lehet neked nem jönne be annyira.
4/4 A kérdező kommentje:
TRX lett végül, nekem bejön, az edző eléggé kemény és érzem, hogy jól átmozgat :)
2020. febr. 16. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!