Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » TRX vagy kondi a hatékonyabb?

TRX vagy kondi a hatékonyabb?

Figyelt kérdés

Ezelőtt még semmit sem sportoltam "komolyabban", viszont valamelyikre el szeretnék járni, nem a súlyvesztés lenne a cél, inkább, hogy izmosodjak és jobb legyen az alakom.

19/L

2020. jan. 31. 00:35
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
újévi fogadalom?
2020. jan. 31. 07:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
AZ ugrabugrálós trainingek szálkásítnak, állóképességet növelnek. Igazából nagy változást izomnövekedésbe ezekkel nem tudsz elérni, viszont fogyni azt lehet. Ha izmot szeretnél felpakolni, akkor súlyzózni kell, persze emellett kardiózni is.
2020. jan. 31. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyobb kérdés, hogy mit élvezel. Mivel a TRX mellé tetted, gondolom kondi alatt nem a futópadot érted, hanem a kicsit izmosabb gépeket. Megfelelő használattal mindkettő hatásos. A TRX-nek van korlátja, ami a saját súlyod, de egyrészt, neked bőven elég lesz, pláne kezdőként, másrészt szerintem, de ez tényleg csak saját vélemény, szórakoztatóbb. Bár tény, akihez én jártam, köredzésként tartotta az órát, néha előkerült a kettlebell, vagy simán saját súllyal dolgoztunk. Engem meggyőzött akkoriban. De lehet neked nem jönne be annyira.
2020. jan. 31. 13:03
 4/4 A kérdező kommentje:
TRX lett végül, nekem bejön, az edző eléggé kemény és érzem, hogy jól átmozgat :)
2020. febr. 16. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!