Futás mellett milyen más edzést javasoltok a minél hatékonyabb fogyás érdekében?
Egy ideje már kardiózok rendesen, 2 naponta futok, fokozatosan növelve a távot és a tempót. A kezdeti izomlázak után már egyre kevésbé, vagy semennyire sem érzek fájdalmat a futások után. Elsősorban nem izmot szeretnék építeni, hanem zsírt veszíteni, hiszen van rajtam egy kb 10 kilónyi felesleg. Mit javasoltok, a két futás közti napon milyen edzést csináljak még, hogy még hatékonyabb legyek? Főleg valami itthon is végezhető érdekelne, de más is szóba jöhet. Biciklizzek vagy kezdjek el kondizni, esetleg felülések, fekvőtámaszok? Étkezésre természetesen figyelek, és néhány hét alatt már most érzek eredményt, ám félek, hogy mivel megszoktam már a futást, ez önmagában nem lesz elegendő. Nyilván, ha már kevés a zsír, az izmokat is szeretném gyűjtögetni :)
Egyébként fiú vagyok, 185 cm és 95 kg.
Étel: reggeli és vacsora müzli,ebéd lehet sok is
Mozgás:Szerintem szobabici és kézisúlyzó a mozgásforma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!