FUTÓK! Milyen gyakran, hány percre, a nap mely szakában jártok futni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 13:58
2/8 anonim válasza:
A futást csak kiegészítésként van benne az edzéstervemben, heti 6x. Délután negyed öt fele szoktam indulni, kb 40 perc 6 km.
3/8 anonim válasza:
Most, hogy ilyen nagy a hőség, este 8-kor kezdem (kb. 9-ig). Heti 2 alkalommal.
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek heti 4 alkalom, olyan 35 perc alkalmanként elég? Egy kis lábformálást szeretnék:)
2010. júl. 22. 14:09
5/8 anonim válasza:
Elég, ha rendszeresen jársz majd, és kitartó leszel.
6/8 A kérdező kommentje:
Na, remek:) Már 3 hete járok, és egyre jobban élvezem! Pedig világéletemben utáltam futni, de most megláttam benne a szépséget. Remélem, hamarosan az eredménye is látszani fog a satnya vádlimon és a nagy fenekemen:D
2010. júl. 22. 14:22
7/8 anonim válasza:
Heti három alkalom, 8-10 km. Este hét után megyek, mert akkor már nincs akkora meleg. Hidd el egyre jobb lesz, egyre erősebb leszel, s többet fogsz bírni.
8/8 anonim válasza:
heti 5x jarok futni, 8-10-12 km, mikor mennyire jut idom, vagy milyen allapotban vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!