Van olyan sport, amit lehet otthon vagy bárhol csinálni, és nem kell hozzá nagy hely?
Szeretnék belevágni valami sportba, de nem tudom, mibe.
Pici településen élek, ha edzőterembe vagy valami sportpályára szeretnék járni, az alkalmanként olyan ~2 óra utazással járna, amit nem szeretnék, annyira sok időm azért nincsen.
Olyan sport kellene, amit lehet otthon, vagy a településen bárhol űzni.
A lakás pici, ez fontos a mozgásforma és az esetleges tárolnivaló felszerelés szempontjából. Értsd: pár kisebb tárgyat tudok tárolni, de egy kenut nem. :))))
Hatalmas-hatalmas előny lenne, ha nem kellene futni az adott sport űzéséhez. (Gyorsan-időre pedig semmiképpen(!!) ne kelljen.)
Nekem csak a bicajozás és a túrázás jut eszembe ami ilyen, ezt mindkettőt csinálom rendszeresen, mellé keresek még valamit.
Tudtok olyan sportot, ami megfelel ezeknek?
Kettlebell esetleg?
Úszás? Hátha egy uszodát találsz közelebb, esetleg természetes vízben tavasztól őszig.
Nézd meg a helyi iskolák tornatermeit, délutan-este sokszor nyitva vannak és lehet menni tollasozni, focizni, stb.
A futást miért zártad ki?
Uszoda is csak messze van, régen jártunk úszni de abbahagytuk az idő miatt, utazással együtt egyszerűen túl sokat venne el a napjainkból. Pedig nagyon szerettem...
Párom nem tud futni egy gyerekkori, maradandó betegség miatt. Ha nagyon-nagyon-nagyon fontos, akkor egy fura kocogás megy neki, de az a maximum.
Én szoktam futni ha úgy van, de most együtt szeretnénk keresni valami sportot ami mindkettőnknek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!