Piramis edzés, segítség!?
1 éve edzek már terembe és mivel már nem növök annyira mint pár hónapja ki szeretném próbálni a piramis edzést.
Egyik kérdés, hogy a gyakorlatok 12-10-8-6 vagy 10-8-6-10
ismétlésbe kell-e végezni , a másik pedig, hogy minden izomcsoportra lehet-e használni ezt az edzésmódot.
Plz azok írjanak akik értenek is hozzá!
Köszi!
Nos 1 éve edzel és nem nőssz annyira.Először az étrendedet nézd át mert általában azzal van a gond.Ha nagyobb az izomzatod plusz tápanyag kell mert:fel kell tartani az eddig felszedett izomzatot és újat is kell rá építeni.
Ezután az intenzitáson próbálj változtatni.Kevesebb pihenő több munka.És csak utána az eddig bevált edzésterven.
Nekem a 12-10-8-6 szimpatikusabb folyamatos emeléssel.A kisebb izomcsoportokat viszont szerintem normálisan is edzheted.De majd lesznek nálam okosabbak is akik megmondják
12-10-8-6 ismétlés, de csak úgy hogy ahogy csökken az ismétlés, úgy növeled a súlyt.
Egyébként egy év után nem azért nem fejlődsz mert rosszul edzel, hanem azért mert nem vagy kezdő, szted, ha lenne olyan, hogy folyamatosan úgy építjük az izmot, mint kezdőként mekkora emberek mászkálnának közöttünk?
Nekem az első év alatt 3-4 cm-t nőtt a bicepszem.
Nos 10 éve edzem, ha mindig ugyanigy fejlődtem vna, mint akkor , nos most 75 bicepszem kéne legyen kb.
Szóval ne várd, hogy a piramis módszerrel, ugyanúgy fogsz fejlődni mint az elején, de valamit fejlődhetsz tőle, persze jó étkezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!