Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel tudom hatékonyabbá...

Mivel tudom hatékonyabbá tenni az izomnövekedést?

Figyelt kérdés
kondizok, és vmi természetes eredetű szerre gondoltam
2010. júl. 18. 10:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.Még több is mehet.
2010. júl. 18. 13:07
 12/27 clint ***** válasza:

mi a lóf..szt akartok az aminoval???

Ember ha megeszek 30 deka csirkemellet kb egy doboz aminosavnyi tápanyagot jutattsz be.

A mainosav ugyanaz mint a fehérje, csak tablettában. Na most szted mi a jobb? Ha bekapsz 3 aminosav tablettát amiben átlagban 1,5 gramm fehérje van, vagy ha megiszol egy kiadós turmixot amiben van 40-50 gramm fehérje???

Amúgy ha vékonyka vagy kedves kérdező, akkor magas szénhidráttartalmu tömegnövelőre van szükséged, de olcsóbban is kijön ha fehérjét veszel, és dextrózzal (szölőcukor) keverve bedobod edzés után. Kb kétszer annyi szénhidrát kell legyen a turmixban mint fehérje és ez egy okés tömegnövelő.

2010. júl. 18. 13:19
 13/27 anonim ***** válasza:
Tényleg a fehérje dextróz is jó.Am én amint étkezések közben szoktam szedni.A semminél jobb és nem lehet drágának nevezni
2010. júl. 18. 13:25
 14/27 clint ***** válasza:
az egyetlen amino aminek van értelme az a bcaa vagy glutamin, de az is por alakban.
2010. júl. 18. 13:25
 15/27 clint ***** válasza:

én még anno, feknyomóversenyen kaptam egy ajándékcsomagot amiben 4 doboz aminotabletta is volt. Akkor életemben először ettem ilyent és utoljára. De akkor is 30-at is bevertem és edzés közben vagy előtt.

Nekem meg az a véleményem hogy pont drága. Gondolj bele.

Egy doboz olyan 3ezer, van benne 120 tabletta. Tablettánként 0,5-0,7 fehérje. Azaz még 100 gramm fehérje sincs benne és egy doboz fehérje ára.

És amúgy nem is szívodik jobban mint a turmix.

2010. júl. 18. 13:30
 16/27 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm a válaszokat!:)

Ice: melyik városban lax?

2010. júl. 18. 13:38
 17/27 anonim ***** válasza:
Én nagykeráron veszem tehát abból indulok ki nem tudom mennyi a bolti ára.Am glutamint szoktam
2010. júl. 18. 14:05
 18/27 anonim ***** válasza:
Heló h4xOr te mióta csinálod már a testépítést? Vagy hány éves vagy? Meg milyen magas meg hány kiló? Vagy esetleg versenyzel -e? Milyenek a legjobb eredményeid a gyakorlatokból? Érdekelne kíváncsi vagyok rá! Mert látom értesz hozzá! Köszi Heló!
2010. júl. 18. 14:09
 19/27 anonim ***** válasza:

Hát kb 13évesen kezdtem el most 21 vagyok.3év kihagyásom volt 18tól.Most kezdtem újra pár hónapja.A legnagyobb súlyom az 100kiló körül volt.Most 70ről indultam.76vagyok.187 magas.

De mielőtt én anno elkezdtem azelőtt hónapokig csak a netet bújtam hogy ismereteket szerezzek.A tápkiegeken át edzésmódszerek edzéstervek szteroidok tehát mindent amit lehetett átolvastam.Sokkal könnyebb volt elkezdeni.A mostani eredményeimet meg inkább nem részletezem mert magam előtt is szégyellem:D

2010. júl. 18. 14:14
 20/27 clint ***** válasza:
a glutamin jó. És a vegyes aminora gondoltam.
2010. júl. 18. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!