Mivel tudom hatékonyabbá tenni az izomnövekedést?
fehérje,aminosav,kreatin.
Álítolag segít ég a eelegítő krém is mert jobb töle az izom oxigénellátása.
Fehérje és amino ja:D
Kreatint csak akkor amikor már megvan az 1évnyi edzésmúltad és nem tudsz fejlődni, mert akk ad 1 plusz lendületet még:)
Kreatin: [link]
Soksikert:D
Ice;)(15/f)
köszi!:)
énis 15 éves vok,te hol lax?
Az aminósav is fehérje.
A kreatinhoz nem szükséges 1 éves edzésmúlt csak megfelelő táplálkozás.Ha normálisan periodikusan szeded(2hónap kúra-1hónap kihagyás)akkor nem fog a hatásából veszíteni.
Az hogy milyen kiegészítők szükségesek az alkatodtól és a táplálkozásodtól függ.Ha ezeket leírod akkor többet tudok segíteni
Akkor tömegnövelő kell inkább.Nem tudom hogy állsz pénzben vagy mennyi kereted van rá.Ha nincs sok pénzed akkor Jumbo.Ha van akkor Volumass 35.Aminosavat is vehetsz.Étkezések között jó.Szőlőcukor edzés utánra.Meg valami vitamin.
A fontossági sorrend szerintem:Étkezés
tömenövelő/fehérje
vitamin
kreatin
(valaki a vitamint tartja fontosabbnak a tömeglőknél)
Ha rendben a kajád és veszel kreatint is akkor szerintem valami monohydrate port vegyél.Van néhány ember akinek érzékeny rá a gyomra és hasmenést okoz nekik vagy immunisak rá.Ha te is közéjük tartozol akkor phosphate
rendben,köszi a tanácsot:)
és fehérjét vagy tömegnövelőt vegyek,vagy egyszerre?
Hát én BP mellett lakom:D
178 cmvagyok és 72kg:D
h4axx0r szted 80kgal nagyon szarul néznék ki izomban?:D
Amugy jah kéne tömegnövelő neked mert 60kg elég kevés:S:D
és jaja mellé aminozhatsz:)
Ice;)(15/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!