Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzéstervet kövessek...

Milyen edzéstervet kövessek az első pár alkalommal?

Figyelt kérdés
November elejétől fogok járni edzőterembe és nem teljesen tudom milyen gyakorlatokat csináljak ha izmososni akarok. Mindenki máshogy gondolja, vannak akik először csak kardiót ajánlanak, vannak akik egész testre és vannak olyanok is akik már bontott edzéstervet ajánlanak. Egész nyáron edzettem otthon (saját testsúlyos edzések, kézisúlyzóval...), hogy izmosodjak, és most fogok életemben először terembe menni így egy kicsit új lesz ez az egész. Milyen edzéstervet csináltatok ti amikor elkezdtétek? Mit tudnátok ajánlani?
2019. okt. 27. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Először szerintem térképezd fel az edzőtermet, ahova járni fogsz. Nézegesd meg a gépeket az első pár percben, járd körbe a termet stb.(mint egy kisállat😅).

Utána meg kezdd el a bemelegítést, majd egy egész testet atmozgató edzést végezz szerintem az első 1 hónapban, hogy szokják az izmaid az új ingereket, és kialakuljon egy kapcsolat az izmaid és az idegrendszered között.

Ha már nem okoz különösebb erőfeszítést egyes gyakorlatok kivitelezése, akkor mehet a bontott edzésterv.

2019. okt. 28. 21:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!😀
2019. okt. 29. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!